Jedini muški finalist pete sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Amel Ćurić razgovarao je s nama ususret finalu i otkrio nam mnogo toga.

''Blažen sam među ženama'', odmah nam je rekao Amel koji će se u finalu predstaviti kao Toto Cutugno koji je 1990. godine pobijedio u Zagrebu na Eurosongu.

''Taj se Eurosong održavao u Lisinskom i pjesma ima poruku ujedinjena Europa, neka prestanu svi ratovi i ostale ružne stvari. Ako pobijedim imat će značaj'', ispričao je Amel.

Obzirom na to da se sam dotaknuo pobjede kao teme zanimalo nas je koliko mu je to važno i naravno nada li se prvome mjestu.

''Svaka pobjeda je važna. Naučio sam i naviknuo pobjeđivati pa će mi biti neobično ako sada ne budem najbolji'', duhovito je prokomentirao.

''Čovjeku je drago kad je na tronu. Cijeli koncept showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' nije natjecateljskog duha, fokus je smijeh i zabava, a novci idu u humanitarne svrhe. Ne nadam se pobjedi, ali najbitnije mi je da sam od publike dobio podršku''.

''Imam svoje fanove koji slušaju Amela Ćurića mimo bilo kakvog showa i dolaze na moje nastupe i to je meni bitno'', zaključuje ovaj pjevač.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju