Zgodnu Vanessu Marcil zaveo je James Denton u komediji 'Zarobljena u raju'.

Nakon što ambiciozna poslovna žena Tess (Vanessa Marcil) dobije otkaz, ona odluči otputovati u Portoriko kako bi pokušala spasiti svoju karijeru na poslovnoj konferenciji koja se ondje održava. Njezino putovanje pretvori se u katastrofu nakon što uragan pogodi otok, no ondje upozna privlačnog svjetskog putnika koji joj pomogne da sagleda potragu za strašću i ljubavi na sasvim novi način.

Glavna uloga u ovom filmu pripala je prekrasnoj Vanessi Marcil. Marcil je 1996. godine prestižni časopis People uvrstio na laskavu listu 50 najljepših ljudi, a 2008. godine stavili su ju na popis 100 najljepših ljudi ikada. Prelijepa glumica bila je inspiracija legendarnom Princeu koji joj je napisao pjesmu „The most beautiful girl in the world“.

Marcil je u Hollywood lansirala uloga Gine Kincaid u kultnoj seriji Beverly Hills. Na setu Beverly Hillsa Marcil je upoznala zgodnog Briana Austina Greena. Glumački par provodio je puno vremena zajedno, a ljubav se između njih rodila već na prvi pogled. Od tada su nekoliko godina bili nerazdvojni, a naposljetku su dobili sina Kassiusa prema kojem je Marcil nazvala liniju dječje odjeće. Par se nikada nije oženio, a nakon završetka ljubavne veze Green je u brak stupio sa zanosnom Megan Fox.

Vanessa Marcil zapamćena je i kao velika humanitarka. Kako bi pomogla djeci u Africi Marcil je dizajnirala liniju dječje odjeće pod nazivom „Kass“, a zaradu od prodaje te odjeće donirala je kako bi se izgradile škole i otvorili centri za podršku i pomoć majkama i djeci u Africi. U Los Angelesu otvorila je „Patricijinu kuću“ čiji je cilj pomoći majkama koje se ne mogu brinuti za vlastitu djecu.

Što je sve Vanessa Marcil proživjela u filmu 'Zarobljena u raju' doznajte u srijedu navečer na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju