I u ovoj seriji bit će mu teško odoljeti!

Na ekrane Nove TV prvog novogodišnjeg ponedjeljka stiže još jedna turska uspješnica. Riječ je o seriji "Ambasadorova kći" (Sefirin Kizi), a gledatelje će još jednom osvojiti poznata glumica Neslihan Atagül koju smo upoznali u prethodnim turskim uspješnicama na Novoj TV. Osim nje, male ekrane, ali i srca mnogih  gledateljica ispuniti će i slavni glumac te književnik Engin Akyürek.

Uspješnog turskog glumca te velikog zavodnika malih ekrana Engina Akyüreka imali smo prilike upoznati u seriji "Izgubljena čast". Prisjetimo se, tada je dao sve kako bi osvojio srce prelijepe Fatmagul (Beren Saat), a mnoge gledateljice tada je osvojila i njegova duga kosa. Osim u "Izgubljenoj časti", Akyüreka smo gledali i u uspješnici "Ljubav i novac" u ulozi policijskog službenika Ömera.

 

U nešto drukčijem izdanju, ovog ćemo ga ponedjeljka upoznati i u novoj seriji "Ambasadorova kći". Gledatelji će svjedočiti pokušajima ambasadorove kćeri, predivne Nare (Neslihan Atagül Doğulu) i mladog Sandžara (Engina Akyureka) da pronađu snagu u sebi kako bi napokon, nakon mnogo godina razdvojenosti, pobijedili životne okolnosti i pronašli put jedno do drugoga. Njihova mladenačka ljubav naprasno je bila prekinuta, ali je ostavila neraskidiv trag. Godinama kasnije jedna velika tragedija ponovno ih na kratko spoji, ali životni putevi su nepredvidivi pa se tako i na njihovom nađu nove prepreke.

Novu tursku uspješnicu "Ambasadorova kći" ne propustite pogledati u ponedjeljak u večernjem terminu, premijerno na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju