Neslihan Atagül utjelovit će ambasadorovu kći!

Neslihan Atagül turska je glumica koja se proslavila u seriji "Beskrajna ljubav" u kojoj je glumila zajedno s turskom legendom, Burakom Özçivit. Ova mlada, 28-godišnja, glumica ne štedi ni svoj Instagram profil na kojem obožavatelji ne mogu ishvaliti njezine atraktivne fotografije.

Neslihan Atagül Dogulu, otprije poznata hrvatskoj publici po istaknutoj ulozi u seriji ''Bit ćeš moja''. Ovoga puta će utjeloviti odvažnu, ali i nesretnu ljepoticu Nare čije ćemo nastojanje da pomiri svoje osjećaje prema mladom Sandžaru pratiti kroz brojne dramatične preokrete koji će biti upotpunjeni emotivnim previranjima.

 

'Ambasadrovoa kći' je serija puna snažnih likova koja okuplja izvrsnu glumačku ekipu, pa ćemo tako imati prilike osim Nesilah Atagul Dogulu gledati i Engina Akyureka u ulozi Sandžara kojem je Nare slomila srce, Uraza Kaygilaroglua u ulozi nepredvidivog zavodnika Gediza, Goncu Cilasun kao izrazito nemilosrdnu majku i mnoge druge.

 

 

Lijepa glumica utjelovit će ambasadorovu kći rođenu na Islandu. Građanka je svijeta koja je odrastala u gradovima poput Osla, Tokija, Cape Towna, New Delhija i Ottawe. Oduvijek je zaljubljena u Sandžara, ali nakon misterioznog nestanka, sada je on neprestano odbija. Ona bi dala sve za svoju kćer, pa čak i povukla neke nekonvencionalne poteze. Nare je ratnica. Vrlo je odlučna, snažna, pametna i iskrena.

Novu tursku seriju 'Ambasadorova kći' pratite od 4. siječnja na Novoj TV!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju