Pokažite nam svoje mišljenje u anketi!

Gledateljima Nove TV zasigurno će nedostajati simpatičan i zabavan odnos Elvan i Bore. U posljednjim smo epizodama vidjeli njihov prekid do kojeg je došlo zbog toga što su htjeli različite stvari. Naime, Elvan je htjela dijete, što Bori nije prioritet, dok je Bora htio otići, a Elvan nije bila spremna ići s njime. Tih se trenutaka prisjetite u videu:

Elvan, koja od samog početka uveseljava gledatelje te na male ekrane donosi radost i pozitivnu energiju u seriji "Ambasadorova kći" bila je prva Halisina nevjesta, a nakon što se rastala od Jahje, ostala je živjeti u Halisinoj kući budući da joj je ona bila kao majka. U nju se pak razočarala kada je saznala da ju je lagala da je neplodna, samo kako bi zadržala ponos u obitelji, s obzirom na to da je neplodan upravo Jahja. U međuvremenu, Jahja se trebao vjenčati za Dudu, koju je ostavio na oltaru jer je saznao da su mogućnosti da nosi njegovo dijete nikakve. 

A koga vi u budućnosti vidite s Elvan? Hoće li se Bora vratiti ili će Elvan prijeći preko svega iz prošlosti i vratiti se Jahji? Sudjelujte u anketi:

Quiz Maker - powered by Riddle

Najzanimljivijih trenutaka proteklog tjedna, prisjetite se u galeriji:

Seriju "Ambasadorova kći" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Epizode prije emitiranja na televiziji pogledajte na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju