Janko je pokazao zavidno znanje matematike

Alen Lorencin, poznat i kao Mađioničar Cin-Cin rodom je iz grada Medulina u Istri. Tvrdi da se pričalo da je njegova obitelj u rodu s poznatim mađioničarem Houdinijem, što je njemu golicalo maštu, pa je istraživao gdje bi mogao studirati mađioničarstvo. Tako je, tvrdi, završio kod Davida Coperfielda. „Završio sam diplomski, odnosno doktorirao sam mađioničarstvo kod dobro poznatog gospodina, vjerojatno ga znate, Davida Coperfielda“, kaže Lorencin. Tvrdi da mu je trebalo godinu dana za taj doktorski rad, pa se s time prijavio na Supertalent.

 

„Smijeh je jedini lijek kojeg uvijek nosite sa sobom i zato nemojte se zaboraviti smijati“ – na kraju svoje osebujne točke rekao je simpatični Alen.

„Ja da nisam ovdje u ovoj ulozi, meni bi ovo bilo odlično“ – rekao je Davor, a Martina je dodala: „Meni ovo naprosto nije smiješno jer nije smiješno. Ako je nekome smiješno, neka mu bude smiješno, ja ipak volim mrvicu inteligentnije fore“.

„Ja se slažem s vama da smijeh liječi apsolutno sve i zato ga ja produciram, a kad bi vi radili isto onda bi vaša misija bila puno bolja, veća i snažnija“ – rekla je Maja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju