Novu sezonu showa "Ples sa zvijezdama" ovog proljeća gledamo u programu Nove TV.

Alen Liverić pridružit će se ekipi showa "Ples sa zvijezdama", a kako nam je otkrio, bit će to jedan posve novi teritorij u kakvom se dosad još nije našao.

Naš filmski i kazališni glumac Alen Liverić kandidat je nove sezone showa "Ples sa zvijezdama", koji se uskoro vraća na male ekrane, a koji već sada jedva čeka.

"Ovo je prvi put da sudjelujem u showu koji će ići uživo. Što se tiče treme, vjerujem da ću je malo imati jer to je novi teritorij na kojem nisam bio, nepoznanica za mene. Bit će vrlo zanimljivo, a kako stojim s plesom? Plesao jesam u kazališnim predstavama, ali to ne bih mogao nazvati takvim plesom kakav ovaj show nudi. To je stvarno fantastično i to mi predstavlja izazov", priznao je Alen.

 

 U intervjuu za showbuzz.hr Alen je otkrio i ima li već sada omiljeni plesni stil ili će ga tek zavoljeti. Više saznajte na portalu showbuzz.hr.

 

 

Najveći plesni show okupit će najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače, koji će plesnim ritmom ući u domove brojnih gledatelja, u još jednoj spektakularnoj sezoni popularnog showa. Svi oni prenijet će nam dio sebe na plesnom podiju u uzbudljivim i zabavnim emisijama uživo iz novog studija Nove TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju