Alen se s plesom upoznao u disku 80-ih, a Ela se u show vraća nakon četiri godine.

Naš filmski i kazališni glumac Alen Liverić već iz kazališta ima plesnog iskustva, a osim toga prednost vidi i u tome što su 80-ih svi u disku plesali. Plesnim putem vodit će ga mentorica Ela Romanova koja se vraća u show „Ples sa zvijezdama“.

„Vraćam se u 'Ples sa zvijezdama' nakon četiri godine i mogu reći da mi se od zadnjeg sudjelovanja u životu dogodilo stvarno puno lijepih velikih promjena. U međuvremenu sam diplomirala, udala se i promijenila prezime, dobila dijete, preselila se, nakon puno godina počela voziti auto i ono drugo očito – promijenila boju kose“, istaknula je Ela za showbuzz.hr te dodala da je unatoč svim tim promjenama ljubav prema plesu ostala ista.

„Ne pratim toliko ples da sam baš neki znalac, ali meni su, moram priznati, zanimljivi klinci koji plešu, recimo to tako, slobodni stil s elementima improvizacije, breakdance, akrobacije i tome slično“, otkrio je Alen.

Alenu je ovo prvi izazov koji će se emitirati uživo pa mu je to i najveći strah. Njegova obitelj i prijatelji posebno se vesele početku plesne avanture i već su spremni za navijanje. U videu su nam otkrili kako se slažu, koja im je bila prva reakcija kad su saznali da su plesni partneri te što očekuju od showa.

Liverić je bio prvak Hrvatske drame riječkog HNK Ivan pl. Zajca, a 2014. odlazi u HNK Zadar u kojem djeluje i danas. Osim više od 50 dramskih uloga u riječkom HNK, Alena je kazališna publika mogla gledati i u predstavama u GKL Rijeka, HKD teatru, HNK- u Varaždin, Maloj sceni HNK Varaždin. Ostvario je uloge i u brojnim filmovima.

Ela se plesom počela baviti s devet godina, a tijekom svoje natjecateljske karijere ostvarila je dva naslova prvaka Hrvatske u kombinaciji 10 plesova, tri naslova prvaka u standardnim plesovima te dva naslova viceprvaka u latinoameričkim plesovima. U „Plesu sa zvijezdama“ sudjelovala je 2019. i s partnerom Markom Grubnićem doplesala do polufinala.

 

Na plesni podij stiže 13 novih parova hit showa ''Ples sa zvijezdama''. Ovog proljeća svi ćemo plesati... Ne propustite novu sezonu hit showa od 5. ožujka na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju