Najveći izazov bit će mu ples zbog visine i dvije lijeve noge

Alen Bičević mladi je pjevač koji je u emisiju "Tvoje lice zvuči poznato" došao pokazati svoje talente i dobro se zabaviti. Za sebe kaže da je inače kompetitivna, ali ne i u ovom showu. Smatra da će mu najveći izazov predstavljati ples jer, kako kaže, ima dvije lijeve noge. Između popa i klasike on bira narodnjake i "razbijanje čaša". Za sebe misli da će se snaći i u muškoj i u ženskoj transformaciji i smatra da je sve stvar pristupa.

Alen dolazi iz Malog Lošinja, a pjevanjem se bavi od sedme godine. Završio je glazbenu školu i škole pjevanja u Rijeci te diplomirao menadžment na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. 2015. sudjelovao je u showu 'The Voice', gdje je u timu pod mentorstvom Tonyja Cetinskog ostvario značajan uspjeh doguravši do polufinala. Nakon showa preselio se u Zagreb i pridružio se Grupi Joy. „Ljubav s njima traje 7 godina i ne znam kako me trpe“, govori Alen koji se aktivno bavi fitnessom, a veliki hobi mu je slikarstvo za koje u posljednje vrijeme, otkriva, nema puno vremena.

 

 

„Tvoje lice zvuči poznato mi je definitivno najveći izazov do sad. Jedva čekam da počne! Jako se veselim zabavi, učenju, a ponajviše jednom novom iskustvu i transformacijama. Vjerujem da i mi i gledatelji možemo biti spremni na svašta“. Više o Alenu pročitajte na portalu showbuzz.hr.

Novu sezonu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' gledajte od nedjelje, 3. ožujka na Novoj TV!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju