On je mađioničar i jedan je od malobrojnih sretnika koji je svoj hobi uspio pretvoriti u posao.

Aleksander Štucl mađioničarstvom se bavi od desete godine. Prijatelj u školi pokazao mu je trik - stavio je kovanicu u ruke, a nakon što je u nju puhnuo ona je nestala. To ga je zaintrigiralo pa se ozbiljnije počeo zanimati za sve vezano za mađioničare. Počeo je gledati video zapise i proučavati knjige, a to je znalo trajati i po 14 sati dnevno. 

U početku su njegovi roditelji bili skeptični oko izvođenja trikova, no kada su vidjeli koliko to Aleksandru znači i da je to njegova istinska strast u potpunosti su ga podržali, čak toliko da je njegov otac ujedno i njegov menadžer. ''Nakon svega toga, sad smo tu'', rekao je Aleksander. 

Točka kojom se predstavio pred žirijem Supertalenta za njega je bila posebna jer ju do sada nikada nije izveo. Vidjeli smo kako je Maji Šuput napravio origami salvetu, Janku Popoviću Volariću pogodio zamišljenu kartu, kako je izradio kartu sa obrisima lica Martine Tomčić i još puno toga. 


 

''Ove neke stvari ne razumijem kako si napravio. Unatoč jezičnoj barijeri ti si jaki showman i to je ono na čemu ćeš zaraditi novce'', komentirala je Martina. Maja je odmah prešla na stvar te je rekla: ''Trenutno imaš najveći mogući ''DA'' od mene''. Ostatak žirija slijedio je Majin primjer te je Aleksander Štulc osvojio prolaz od sva četiri člana našeg žirija. 

Štulc za sebe kaže da je "mađioničar novoga doba", što znači da kombinira trikove koje već zna s novim još neistraženim. ''Čarolija i brzina su najvažnije''.
''Živim od reakcije ljudi. Svaki puta kada pokažem neki trik i kada dobijem povratnu reakciju to mi daje motivaciju''. Aleksander će nakon ove točke s puno motivacije osmišljavati nove trikove, jer je njegov nastup prošao sjajno!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju