Albina i Mario šesti su par koji je napustio plesni podij.

Slavkov izazov obilježio je osmu emisiju uživo u "Plesu sa zvijezdama" u kojoj su Albina i Mario izveli paso doble i za svoj ples osvojili 31 bod. U eliminacijskom krugu našli su se s Markom i Gabrielom te Domenicom i Alanom. Žiri je od ispadanja spasio Marka i Gabrielu, a gledatelji su odlučili da svoj ples ne nastavljaju Albina i Mario.

Prisjetimo se njihovog puta kroz ovu sezonu showa "Ples sa zvijezdama" te koje su plesne stilove izveli na sceni u ovih osam emisija.

Albina je ovaj plesni show pratila od malih nogu i od tada se želi okušati u tom izazovu bez obzira koliko je zahtjevno. Svojim su nastupom Albina i Mario zaokružili prvu emisiju uživo. Probili su led vrckavim jazzom, osvojili 25 bodova žirija te pokazali koji potencijal nose u svojim nogama. Tada je Igor Barberić Albini poručio da je jedna od jačih osoba ove sezone što se tiče prirodnog talenta za ples.

Prava 'fiesta latina' bila je u drugoj emisiji uživo, a svojim plesom ovaj dvojac nas je odveo u Dominikansku Republiku i počastio plesom ljubavi i romantike - bachatom. Tim plesom od žirija su osvojili 24 boda te velike pohvale prožete poticajnim komentarima za daljnji rad i uspjeh.

U brzom ritmu sambe predstavili su se Albina i Mario u trećoj emisiji showa posvećenoj uspomenama. Tada se Albina prisjetila svog najvećeg nastupa u karijeri, onog na Euroviziji, a Mario je elemente tog plesa ugradio u njihovu koreografiju. Za taj element dobili su posebne pohvale žirija i osvojili 29 bodova.

Četvrta emisija uživo bila je filmska večer te su stoga na scenu donijeli quickstep i bombastični plesni hit poznat po šljokicama - Burlesque.  "Što se plesa tiče Albina ovo je večeras bila tvoja najbolja izvedba. Okvir je bio solidan, kretanje u kontaktu je bilo također solidno. Ja bih malo više poradio na sinkronizaciji koraka, radila si sitne korake ja bih želio da se malo više odgurneš. Ali sve u svemu ovo je tvoja najbolja izvedba", pohvale je redao Marko Ciboci, a od žirija su osvojili 29 bodova.

Rumba je bila njihov zadatak u petoj emisiji uživo. Žiri je taj njihov nastup posebno pohvalio. "Ovu Albinu smo čekali i dočekali. U svakom trenutku ovog plesa pokazala si snagu i ranjivost, sad samo tako dalje i samo naprijed", potaknula ih je Franka. Za dobro snalaženje u rumbi u večeri posvećenoj ljubavi osvojili su 33 boda žirija.

Zamjena parova dočekala je natjecatelje "Plesa sa zvijezdama" u šestoj emisiji uživo. Bio je to izazov koji je na prvi glas šokirao sve parove. Mario je tada zaplesao uz Domenicu, dok je Albina dobila priliku plesati s mentorom Markom Mrkićem s kojim se predstavila valcerom. Oni su tim nastupom najviše oduševili pa su se redali vrlo pozitivni komentari koji su na kraju emisije doveli i do osvajanja dodatna dva boda i za zvijezdu i za mentora.

Nakon kratkog izleta zamjene parova Albina i Mario ponovno su se sastali u sedmoj emisiji uživo u plesnom vremeplovu koji ih je odveo u osamdesete i stil cha cha cha. Taj nastup podijelio je mišljenje žirija gdje je Larisa Lipovac Navojec istaknula da je nisu toliko oduševili kao prethodna dva puta, a Igor Barberić poručio da se uopće ne slaže s Larisom. Osvojili su 31 bod žirija te uz Albinina osvojena dva u prošloj emisiji ukupno 33 boda.

U strastvenoj borbi uz paso doble i s nekoliko poteškoća s treninga u osmoj su emisiji prihvatili izazov koji je bio pred njima i pokazali nešto sasvim drugačije. "U plesu bi bilo dobro da postoji jedna konstanta, jedna uzlazna putanja i na podiju se ne trebaju vidjeti problemi iz dvorane. Bez obzira na to uvijek je partner važan i važan je odnos. Treba sve izvesti do kraja, a vi ste to danas izveli", istaknula je Larisa Lipovac Navojec. Osvojili su 31 bod žirija i našli se u duelu koji ih je ovaj put odveo s plesnog podija.

U anketi nam recite koji vam se njihov nastup najviše svidio:

Quiz Maker - powered by Riddle

Pratite službenu stranicu showa "Ples sa zvijezdama" i ne propustite zabavne trenutke osme emisije uživo. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju