Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

“Kada momak gleda utakmicu ja mu se prikačim i pratim s njim. Gledamo i reprezentaciju i Ligu prvaka”. Uz to što je vježbala u teretani, Albina je našeg urednika Dalibora učila plesne korake za skladbu “Tick-Tock”. Govorila je i o bakinoj kuhinji, omiljenom jelu, samouvjerenosti, ali i obećala da neće otići “na kvasinu”. Više o Albini doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.



Zglob koljena jedan je od najvećih i najvažnijih zglobova na našem tijelu. Bol u koljenu uobičajena je pojava koja pogađa ljude svih dobnih skupina. Može biti posljedica ozljede, poput napuknutog ligamenta ili oštećene hrskavice, medicinskih stanja, uključujući artritis, giht, infekcije ili višak kilograma. Ekipa emisije Zdravlje na kvadrat istražila je kako se liječi bol u koljenu?



U Zdravlju na kvadrat govorit ćemo o gornjoj i donjoj blefaroplastici. Estetski kirurg Matija Miletić govorit će o korekciji kapaka, kirurškom postupku u kojem odstranjujemo višak kože i ostala tkiva koja uzrokuju da koža visi preko vjeđe ili obrva. Kako se radi ovaj operativni zahvat, i koliko je potrebno vremena za oporavak pogledajte u ovotjednoj emisiji.



Grlobolja se čini kao bezazlen i prolazan problem, ali može biti simptom apneje ili želučanog refluksa. Kako prepoznati bakterijsku od virusne upale grla i kako je liječiti, u Zdravlju na kvadrat otkrio je liječnik Andro Košec, specijaliziran za otorinolaringologiju.



Hemoroidi, stanje koja uz sebe veže osjećaj nelagode i srama. Stoga, često, ljudi ne govore o njima, niti odlaze na preglede. Što su zapravo hemoroidi i ugrožavaju li ljudski život pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.



Alergije! Mogu nam se dogoditi u bilo kojem trenutku života, a genetika može utjecati na njihovo razvijanje. Najgori je ožujak u kojem je koncentracija peludi izrazito visoka pa stvara probleme alergičarima. U Zdravlju na kvadrat potražili smo rješenja - kako si pomoći?



Emisiju "Zdravlje na kvadrat" pratite subotom u jutarnjem terminu na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju