U šestoj emisiji uživo Albina i Marko plesali su valcer.

Navikli smo pjevačicu Albinu vidjeti uz mentora Maria Ožbolta, a plesača Marka Mrkića uz zvijezdu Jelenu Perić. No za ovu nedjelju Albina i Marko zajedno su trenirali. Tom odlukom na prvi trenutak bila je šokirana, ali ipak je zaključila: „Drago mi je da se produkcija odlučila na taj potez baš za Uskrs. Mislim da će nam svima to biti jedna zabavna emisija, pritom ostajemo svi na okupu, što je najbolje od svega.“

"Wow! Predivno ispričana priča. Vi ste u stvari ovu razliku u visini super iskoristili s ovim podršakama. Albina samo tako nastavi", istaknula je Franka te Marko Ciboci dodao: "Bilo je poprilično razigrano, fluidno, rasplesani kroz cijeli podij. Uz prošlotjednu rumbu, ovo ti je bio najbolji ples."

"Već se prošli put desilo to u rumbi, danas si to još prenijela u cijelu priču od početka do kraja. Stvarno divno", kratak je bio Igor Barberić.

"Marko kao mentor i koreograf divno to radiš. Za tebe sam vidjela da si stvarno uživala, drugi partner je iz tebe izvukao skroz drugu priču. Jako su mi se dopale podrške, vrlo spretne i zanimljive i dodale su taj šlag ljepoti. Drago mi je da se upravo ovaj nastup dogodio danas za Uskrs da ste nam to poklonili", oduševljena je bila Larisa Lipovac Navojec. 

Osvojili su 37 bodova žirija.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju