Albina Grčić i Mario Ožbolt u prve tri emisije „Plesa sa zvijezdama“.

Ona je rođena za scenu, scena je rođena za nju. Albina od malih nogu prati ovaj plesni show i od tada joj je želja okušati se u tome, ma koliko zahtjevno bilo.
Svojim nastupom Albina i Mario zaokružili su prvu emisiju showa „Ples sa zvijezdama“. Predstavili su se vrckavim jazzom, osvojili 25 bodova žirija i odmah pokazali koliko potencijala nose u sebi. Stoga je žiri pohvalio njihov prvi nastup uživo i podijelio svoje savjete za daljnji uspjeh: „Što se tiče prirodnog talenta za ples, ti si jedna od jačih osoba ove sezone!“, poručio je Igor Barberić.

Druga emisija uživo bila je 'fiesta latina' večer. Ovaj nas je plesni par tada odveo u Dominikansku Republiku i počastio plesom ljubavi i romantike – bachatom. Senzualnom bachatom oduševili su publiku, ali i žiri od kojega su osvojili 24 boda. Albina i Mario od žirija su za drugi ples dobili velike pohvale prožete poticajnim komentarima za bolji sljedeći ples. „Ti si jako scenična i zbog toga uvijek zavladaš scenom. Uz to samo još učvrsti pokret“, istaknuo je Igor Barberić.

U brzom ritmu sambe plesali su Albina i Mario u trećoj emisiji showa posvećenoj uspomenama. Stoga se Albina prisjetila svog najvećeg nastupa u karijeri – nastupa na Euroviziji, a Mario je elemente tog nastupa ugradio u koreografiju koju su tada donijeli na plesni podij. Za to su dobili posebne pohvale žirija. „Moram pohvaliti koreografiju u kojoj je bila odlična kombinacija osnovnih i naprednih koraka. Kod tebe bi vrijedilo ono pravilo manje je više“, istaknuo je Marko Ciboci. „Ovo je definitivno tvoj najbolji nastup do sada, ali može to još. Zrno po zrno, nastup po nastup...“, slikovit je bio Igor Barberić. Za ovaj nastup osvojili su 29 bodova žirija.

Dok brojimo dane do početka nove emisije uživo recite nam u anketi koji vam je nastup Albine i Marija bio najdraži te pogledajte video o njihovim nastupima u prve tri emisije hit showa „Ples sa zvijezdama“.

Quiz Maker - powered by Riddle

Sljedeća emisija showa ''Ples sa zvijezdama'' planirana je za nedjelju 3. travnja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju