Albina i Mario u petoj su emisiji uživo plesali rumbu.

Albina je prošle nedjelje u neprepoznatljivom izdanju zavladala plesnim podijem uz mentora Maria i quickstep. „Što se plesa tiče Albina ovo je večeras bila tvoja najbolja izvedba. Okvir je bio solidan, kretanje u kontaktu je bilo također solidno. Ja bih malo više poradio na sinkronizaciji koraka, radila si sitne korake ja bih želio da se malo više odgurneš. Ali sve u svemu ovo je tvoja najbolja izvedba“, pohvale je redao Marko Ciboci. „Sad kužim šta mi nedostaje kod tebe. Nedostaje mi da budeš sebičnija na plesnom podiju. Fali mi konstanta da ja s tobom uđem u taj ples i slažem se s Markom da je ovo bila tvoja najbolja izvedba“, zaključila je Larisa Lipovac Navojec. Osvojili su 29 bodova žirija.

Zvijezda koja je inspiraciju za večerašnji ples pronašla u svom partneru kojega poznaje od malena i danas je s njim u sretnoj vezi. Ta ljubav Albinu najviše motivira, ispunjava i traje već dugo.  

 "Bilo je sve divno, stvarno jako dobro. Najljepša stvar mi je bila vaš kontakt. Kad plešeš s partnerom on ti je sve i večeras je to bilo tako", istaknuo je Igor Barberić. "Jako lijepe podrške, dopala mi se ljubavna priča, a bilo je i strasti između vas. Drago mi je da mogu danas reći vaš ples je bio jako dobar", komentirala je Larisa Lipovac Navojec.

"Ovu Albinu smo čekali i dočekali. U svakom trenutku ovog plesa pokazala si snagu i ranjivost, sad samo tako dalje i samo naprijed", potaknula ih je Franka.

"Imam osjećaj da si se dosta dobro snašla u rumbi i to posebno s emotivne strane. Tehnički si nila stabilna što je odlično, ono što bih trebao samo malo napomenuti da bi trebala poraditi na stopalima", konstruktivan je bio Marko Ciboci. Osvojili su 33 boda žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju