Pogledajte prve reakcije nakon nastupa.

Zanimljivi trio Blagovest Georgiev Kisyov, Dinko Likar i Juraj Šargač koji čine skupinu Akustika Balkana u šestoj audicijskoj emisiji Supertalenta oduševili su žiri, dignuli publiku na noge i zapalili atmosferu u studiju. 

Kao sportaš i dugogodišnji trener badmintona Blagovest se već ostvario, no u njemu je tinjala želja za pokaže i svoj glazbeni talent zbog čega se zajedno s kolegama prijavio na Supertalent. 

Želja im je bila izazvati emocije kod publike i žirija, a to im je itekako pošlo za rukom pa su osvojili četiri prolazna glasa. Uz taj uspjeh Blagovest je dobio i laskav komentar od Maje: „Ti si baš moj tip! Točno to što ja volim. Uopće nisi napadan, potpuno si normalnan, kul si, znaš da si dobar. Imaš tako dobru rašpu u glasu, a opet potegneš visinu. Uopće se ne naprežeš, totalno ti je svejedno. Izabrao si super pjesme, imaš dva super tipa na gitari, razvaljujete i baš vas boli briga. Ja mrzim dosadno, a vi to svakako niste.“

Iako Martina ima sasvim drugačiji lgazbeni ukus istaknula je da su osvojili njenu pozornost i da je uživala stoga im je također dala prolazni glas. Fabijanu se svidjelo kako imaju neki svoj dobar vibe, dok je Davor poručio da bi ih mogao slušati čak i usput na benzinskoj. 

Prve reakcije nakon nastupa zabilježila je ekipa Nove TV, stoga u novom videu imate priliku vidjeti backstage trenutke s ovom zanimljivom ekipom.

Ne propustite novu dozu zabave uz Supertalent već sljedeće nedjelje u 20:15 na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju