Hrvoje, kao pobjednik prethodnog izazova, birao je namirnice preostalim kandidatima. Najnesretniji izborom bili su Andrea i Igori koji si dobili tripice!

Još jedan Test kreativnosti dočekao je natjecatelje Celebrity MasterChefa, no ovoga puta pobjednik prethodnog izazova, Hrvoje, nije birao jednu glavnu namirnicu s kojom će svi kuhati, već je za svakog natjecatelja poimence odabrao jednu od pet ponuđenih. Tako je sebi uzeo pola pileta, kao i Davidu koji je bio njegov cimer za radnom jedinicom. S t-boneom kuhali su Vlado i Lana, s tripicama Igor i Andrea, rebarca su dobili Ricardo, Leon i Ksenija, a file palamide Ivana i Ervin. Dok su neki negodovali s namirnicom koja im je dodijeljena, Ksenija je bila presretna rebarcima i odmah je znala da će uz njih napraviti zapečeni grah po receptu Akija Rahimovskog. „On ima božanstveni recept za to, nadam se da će mi uspjeti“, kazala je Ksenija i tako si osigurala pobjedu u izazovu, zbog koje neće kuhati u Stres testu u sljedećem izazovu. „Izvrsno! Bogato, masno, slasno, baš kako treba biti!“ oduševljen je bio Andrej njezinim jelom. Uz Kseniju, među najboljima istaknuli su se još Ivana, kojoj palamida nije bila najbolje pečena, ali je bila jako ukusna te Ricardo koji je svojim barbecue umakom zaintrigirao nepca žirija.


S rebarcima je još kuhao i Leon kojemu je Ana kazala da ih je trebao peći još desetak minuta, dok joj je Ervinova palamida bila presušena. „Ovo ti napravi svaki dalmatinski ribar kada popije previše!“ poručio mu je Andrej. S pola pileta kuhali su Hrvoje i David. „Ako imate za osnovnu namirnicu pola pileta, smisao je da se iskoristi. Dobro si ukomponirao namirnice. Sve skupa je jelo jako ukusno“, komentirala je Ana Hrvoju, dok je Radovan Davidu dao zanimljiv poslovni prijedlog: „Imam prijedlog za tebe. Predloži ovaj recept TZ Istre za privlačenje indijskih turista.


T- bone dopao je Lanu i Vladu. Dok je Laninom odresku žiri zamjerio što nije napravila neki umak budući da je imala jako puno vremena, Vladi su zamjerili to što ga je prepekao, no i unatoč tome Vlado je ustrajao u osvajanju Aninih simpatija „Draga Ana, ja sam sada u najboljim godinama, kao i vi, i znači da smo isto godište“, objasnio je Ani razlog zbog kojeg ga ne bi trebala persirati. Prije odlaska prema svojoj radnoj jedinici priupitao je žiri da li je pogriješio s mesom, na što mu je Andrej odgovorio: „Pogriješio si! To je kao kad voliš neku ženu od koje ne dobiješ ništa!“


Najnesretniji sa svojom osnovnom namirnicom bili su Andrea i Igor koji su kuhali tripice. „S jedne moje strane mi se čini da je ovo prikaz jedne gradske cure u sukobu s muškim svijetom, tako da ću pustiti svojoj kolegici da komentira u detalje“, poručio joj Andrej, a potom je Ana objasnila Andrei da je pretjerala s chillijem. Ni s Igorovim jelom nisu bili pretjerano oduševljeni. „Ovo definitivno nije jelo za tvoj senzibilitet i za tvoju praksu. Oko ovoga ćemo se kasnije obračunati s Hrvojem jer je on birao jelo. On će biti glavni krivac“, zaključio je Andrej.

Celebrity MasterChef gledajte nedjeljom u 21:45h, ponedjeljkom i utorkom od 22:15h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju