Bavi se također i pisanjem te komponiranjem pjesama i misli da je to poželjno za jednog pjevača.

Po samom dolasku na pozornicu Ajdin Vranješić najavio je voditeljima Frani i Igoru da će se predstaviti pjevanjem. Pa je od Frane odmah dobio savjet: „Ako vas traže još neku pjesmu vi recite da je to skupo, da ne može. I tek kad glasaju onda može još jedna.“

Počeo se baviti pjevanjem slučajno i korak po korak na jednom natjecanju prepoznali su njegov glas i potencijal. Bavi se također i pisanjem te komponiranjem pjesama i misli da je to poželjno za jednog pjevača. Predstavio se pjesmom Dine Merlina „Ptica bijela“.

Nakon nastupa dobio je gromoglasni aplauz publike u studiju, Maja ga je odmah pitala je li se nadao tome pa je Ajdin spretno odgovorio: „Očekivao nisam, ali se nadao jesam!“

„Ajdine sa svojih 18 godina jako, jako lijepo govoriš. Jako si miran u glavi bez obzira na tremu koja je bila vidljiva. Ali jako si razborit. Držiš te emocije pod kontrolom. Glas ti je baš jako lijep, baš dira. Imaš taj jecaj. Ja bih rekla da imaš po svemu senzibilitet pravog glazbenika. Međutim, dovodiš u sumnju svoje životne izbore – nemoj to raditi. Ti si svakako životni mali supertalent već s 18 godina!“, poručila mu je Martina.

I drugi članovi žirija složili su se s Martinom pa u tom tonu glasali stoga je Ajdin sa sobom u Sarajevo ponio četiri prolazna glasa žirija.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju