Njegov razlog dolaska na Supertalent oduševio je Maju

Ahmet Hirkić pohađa srednju školu za medicinskog tehničara u Zadru, a uz to se bavi građevinom i bauštelom. Od 3. razreda osnove škole svira klavijature, išao je i u glazbenu školu, kasnije u srednjoj počinje svirati gitaru. Na Supertalentu je došao s vrlo jasnim ciljem kojeg je htio ostvariti pjevanjem hita Plavog orkestra, nadamo se da je Ahmet uspio u svom naumu.

 

„Nevjerojatno si simpatičan. O tvom pjevanju bi mogli na široko i na dugačko razglabati. Ukratko, mislim da imaš jako lijep glas i pjevat znaš, ali isto tako mislim da ove godine nećeš pobijediti u Supertalentu, ali ćeš sigurno dobiti barem deset luđačkih poruka od super komada“ – komentirala je Maja.

„Glas ti je lijep, skinuo si taj jedan moment prepoznatljivi koji možemo čuti u pjesmama Plavog orkestra, a sama izvedba je točno onakva kakav je i nadimak od pjevača Plavog orkestra“ – rekao je Janko. „Ahmete, kolege su rekla da imaš lijep glas, doista imaš. Nisu rekli da si cijelo vrijeme prilično intonativno vozio, ali u krivoj traci. Mislim da si čak toga i svjestan jer u jednom manjem dijelu pjesme si baš lijepo pjevao“ – rekla je Martina.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju