Neuspjeh u izazovu rasplakao je Adrianu.

Ljepotice su nakon učenja sa svojim partnerima morale proći kroz mini kviz u kojem su odgovarale na pitanja o svemiru, a za svaki točan odgovor dobile su dio uputa za slaganje rakete koja donosi imunitet za onog tko ju najbrže složi.

Najviše točnih odgovora imala je Ena koja je zato dobila sve upute, dok je Petra bila najlošija u kvizu i nije dobila nikakvu uputu za sastavljanje. „Kad je Ena počela stavljati ocat i kad sam vidio koliko je sode bikarbone stavila, mislio sam da će to raznijeti pola kuće“, rekao je Marijan. „Namjerno sam više octa ulila tako da to baš odleti“, kazala je Ena koja je odnijela i pobjedu u izazovu. „Pao je zagrljaj, ali da smijem pala bi i pusa“, priznao je Marijan kojem je Ena dozvolila poljubac u obraz. „Napokon sam u nečem fizičkom pobijedila!“, sretno je izjavila Ena.



Par s imunitetom odmah je znao koga neće nominirati. „Što se nas tiče Helena i Karlo mogu nastaviti mirno živjeti u kući“, rekla je Ena. „Ostali nek' se boje!“, dodao je Marijan.

Najzanimljivije trenutke pogledajte u galeriji: 



Neuspjeh u izazovu rasplakao je Adrianu. „Lagala bih kad bih rekla da me nije sram“, rekla je Adriana aludirajući na svoje znanje u izazovu. Nakon što ju je vidjela uplakanu, Ena je prekinula slavlje zbog pobjede u izazovu. „Znaš da si sigurna što se nas tiče“, rekla joj je. „Osramotila sam se. Bitnije je da se ljudi obaziru na sadašnjost i budućnost, nego da se bave stvarima iz prošlosti ali nije loše znati kad je čovjek sletio na Mjesec“, nastavila je Adriana. „Na kraju sam dobro ispala“, rekla je Adriana nakon što joj je Ena rekla kako je Petra bila puno lošija od nje jer nije imala niti jedan točan odgovor. „Ima vremena puno toga naučiti i sazrjeti, što emocionalno, što na razini inteligencije, to je najpristojniji odgovor koji mogu dati“, rekla je Adriana o Petri.



Iako ju je tješila nakon rezultata u izazovu, Adriana ima drukčije mišljenje o Eni. „Mislim da Ena nije baš uvijek iskreno suosjećajna. Čini mi se da nekad isforsira malo jače osjećaje nego što zaista jesu“, rekla je Adriana.

Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju