Na koga ga podsjeća Tea i zašto ju je htio izbaciti? Pogledajte video...

Kod Avdića se odvijala prava drama na eliminacijama. Dok je Adnan bio na ručku s Karolinom, mama Merima iskoristila je priliku za razgovor s Teom.



Najprije ju je pitala da li se poljubila s Adnanom, a zatim ju je zanimalo ima li kakve osjećaje prema njezinom sinu i vidi li se s njim. „Veza s njim, ne, zapravo što dalje.“, odgovorila joj je Tea. Kada se Adnan vratio, okupio je sve djevojke kako bi im priopćio da je imao na umu izbaciti Teu, no ipak će to biti Tamara.



Mama Merima pokušala je uložiti veto na izbacivanje Tamare, a potom je uslijedila žustra svađa između njih dvoje. Nakon što su se tenzije smirile, Merima mu je rekla da ostavi Tamaru jer joj je Tea priznala kako se ne vidi s njim u finalu.



Na kraju je Adnan pristao na majčinu molbu. „Ovaj cjelokupni igrokaz je bio pričaj, pričaj, pričaj, a priče nema.“, izjavila je Tea kroz suze i napustila show. Adnan je otkrio zašto je htio izbaciti Teu te da nije samo šaljivdžija nego da ima i vrlo ranjivu stranu.


 

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede i petkom na Novoj TV! Propuštene epizode besplatno pogledajte na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju