Pogledajte komediju koja je okupila zavidu glumačku postavu...

U komediji “Postolar” glavnog lika Maxa Simkina utjelovljuje Adam Sendler kojemu je prekipjelo raditi u svom malom njujorškom postolarskom obrtu. Dok je zatvoren među cipelama Max potajice zavidi ljudima čiji su životi zanimljiviji od njegovog. Kad otkrije jako staro obiteljsko naslijeđe s neobičnom mogućnošću da se pretvori u bilo kojeg od svojih kupaca, iskušenje postaje preveliko i jedva mu odoljeva.

Međutim, njegova nova sposobnost da postane netko drugi podjednako je i zabavna i nezgodna. Kad nemilosrdni građevinar pokuša preuzeti njegov kvart, Max iskoristi svoj dar da postane junak o kakvom je oduvijek sanjao. Ova neobična komedija nominirana od strane Golden Raspberry Awardsa u dvije kategorije, za najgoreg glumca i najgori scenarij.

Zanimljivo je to da mnogi kritičari smatraju da je ovo najgora uloga Adama Sandlera ikad, kao jedan od razloga navode redatelja “Postolara” Toma McCarthya koji je zapravo režirao jako puno uspješnih indijskih komedija. Glumačka postava ove neobične komedije je vrlo zavidna, od Adama Sandlera preko Dustina Hoffmana do Stevea Buscemija. Pogledajte što krije ova dramatična komedija i sami odlučite je li zaslužila dobivene kritike.

Komediju "Postolar" pogledajte u subotu  na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju