Borbe će se prenositi uživo u noći sa subote na nedjelju, 8. listopada u 4 sata ujutro na portalu GOL.hr

Ovog vikenda, UFC se ponovno vraća u T-Mobile arenu u Las Vegasu gdje će održati svoj 216. borilački event. Event predvode Tony Ferguson i Kevin Lee u borbi za privremenu titulu lake kategorije, dok u sunaslovnoj borbi nastupaju Demetrious Johnson i Ray Borg u borbi za titulu muha divizije. Događanje će se prenositi uživo na portalu GOL.hr s početkom u 4 sata ujutro, a uz gledatelje će biti komentator Vlado Boban i stručni sukomentator Zelg Galešić. Snimka bit će prikazana u programu Nove TV istog dana.

Okršaj Tonya Fergusona i Kevina Leeja borba je koju svaki ljubitelj MMA borbi s nestrpljenjem iščekuje. Tony 'El Cucuy' Ferguson nije izgubio od 2012. i to mu je jedini poraz u UFC-u, a od tada je nanizao čak devet pobjeda. Njegov protivnik, Kevin Lee, u oktogon ulazi s nizom od pet pobjeda. Ova dva borca lake kategorije su u sjajnim serijama, njihovi stilovi borbe uvijek obećavaju okršaj za pamćenje, a njihovi britki jezici već su najavili zabavu i u danima prije borbe.

216. Ultimate Fight Championship prenositi će se uživo na portalu GOL.hr s početkom u 4 sata ujutro, a snimka će bit prikazana u programu Nove TV istog dana.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju