Najčitaniji već 19 mjeseci zaredom, u prosincu oborio vlastite, ali i rekorde tržišta!

DNEVNIK.hr 2022. godinu završio je kao apsolutni lider. Najčitaniji news portal u prosincu je oborio vlastite rekorde ali i rekord tržišta. I posljednjeg mjeseca u godini čitatelji su provjerene i vjerodostojne informacije tražili upravo na DNEVNIKU.hr-u, kojeg je u prosincu posjetio rekordan broj od 2 278 984 stvarnih korisnika, te je ostvario rekordan broj posjeta stranica i to od 182 716 337 posjeta. Rezultat je to koji dokazuje kvalitetu, vjerodostojnost, integritet, kao i povjerenje koje je prepoznato od strane korisnika.

Za iznimne rezultate zaslužna je sinergija svih portala Nova TV grupe. Uspjeh DNEVNIK.hr-a prate i specijalizirani povezani portali. U mjesecu koji je obilježilo nogometno prvenstvo u Kataru sportski portal gol.hr je dokazao da je važan izvor informacija tijekom velikih sportskih događaja. Oborio je rekord čitanost te je s brojkom od rekordnih 1 450 828 stvarnih korisnika i 19,7 milijuna pregleda stranice zasjeo na prvo mjestu najčitanijih sportskih portala.

U prosincu je rekorder bio i Showbuzz.hr, portal koji donosi zanimljivosti iz svijeta poznatih i slavnih. U 2022. redizajniran je najčitaniji portal u showbiz kategoriji i time je postao još pregledniji i posjećeniji, a ujedno i oborio rekord čitanosti. U prosincu ga je posjetilo 1 611 215 stvarnih korisnika te je ostvario rekord od 81 219 890 pregleda stranica. Godinu je na tronu završio i najčitaniji portal o putovanjima i gastronomiji - punkufer.hr kojeg je posjetilo 690 362 stvarnih korisnika te je ostvario 3 149 734 pregleda stranica.

Portal s ciljem promicanja zdravstvenih tema krenizdravo.hr i dalje je najčitaniji portal o zdravlju sa 853 857 stvarnih korisnika, dok je vodeći portal za tehnologiju, digitalnu kulturu i društvene mreže zimo.hr svojih 392 725 realnih korisnika svakodnevno informirao o najnovijim vijestima i trendovima iz poslovnog svijeta i industrije.

Omiljeni ženski lifestyle portal zadovoljna.hr koji već 14 godina čitatelje privlači svojim zanimljivim temama i savjetima, u proteklom je mjesecu privukao 1.290.005 stvarnih korisnika.

U posljednjem mjesecu godine rekord je oborila i DNEVNIK.HR aplikacija s 20 885 023 posjeta stranici. Nastavlja se tako uspjeh aplikacije DNEVNIK.hr-a koja je u prošloj godini još jednom bila prepoznata i na domaćoj i na svjetskoj medijskoj sceni. U 2022. godini, na 15. dodjeli Europskih nagrada za digitalne medije koju dodjeljuje World Association of News Publishers, mobilna aplikacija najčitanijeg domaćeg portala DNEVNIK.hr proglašena je najboljom u kategoriji News internetske stranice ili mobilne usluge. A u ožujku prošle godine nagrađena je nagradom MIXX.

Ovim rezultatima DNEVNIK.hr još je jednom učvrstio svoju lidersku poziciju kao najčitaniji news portal u Hrvatskoj.

Čestitamo svim kolegama!

Izvor: Gemius Audience
Razdoblje: Prosinac, 2022.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju