S galerije se čuli povici: ''Stjepan preispituje cijeli svoj život! Stipe na aparatima!''

 Uzbudljiv dan za pet MasterChef kandidata koji su tijekom kuhanja u parovima pripremili odlična jela. Najbolje jelo imao je par - Leo Jurešić i Lucija Kerečin, a žiri je jela još dva para izdvojio kao ona koja su vrijedna ulaska u borbu za imunitet. Ono Ivane Ivić i Marka Kolaka, te Jelice Boto i Emine Bajramović. No, budući da je Emina ispala iz MasterChefa u eliminacijskom izazovu, od njihovog para u daljnjem natjecanju ostala je Jelica.

Ovi su kandidati spremni ''rasturiti'' novi izazov u kojem će dati sve od sebe kako bi zaradili imunitet. ''Borit ću se i za Eminu'', rekla je Jelica. Izazov koji je pred njima sastoji se od tri dijela – prepoznavanje namirnice ispod zvona, čišćenje tri različite namirnice te priprema jela.

''Stvarno me strah da će doći nešto što ne znam i da ću ispasti u prvom krugu'', rekao je Marko te dodao da se nada da skrivene namirnice nisu ribe. No, kada ugleda što se nalazi ispod baš svakog od 11 zvona koji su pred njim, shvatit će da je preslab sa znanjem u tom području da bi nastavio dalje u utrci za imunitet. Naime, ispod zvona natjecatelje MasterChefa čekaju gof, pirka, morska jaja, kalifornijska pastrva…

Velike nade kandidati s galerije polažu u Jelicu, ali čim i ona počne pogađati, shvatit će da ni ona, iako je s mora, neće ispuniti njihova očekivanja. ''Stjepan preispituje cijeli svoj život! Stipe na aparatima'', čulo se s galerije kada je vidio koliko slabo kandidati poznaju morske plodove ispred sebe.

Poslije pogađanja namirnica ispod zvona, kandidate očekuje još i test vještina, a tko prođe i njega, u završnici će se za imunitet boriti kuhanjem jela.

'Morali smo malo promijeniti pravila, koliko ste bili loši'', poručio im je Melkior, no ovo je samo jedan od komentara žirija koji će kandidatima dati za misliti u još jednom napetom izazov u večerašnjoj uzbudljivoj emisiji MasterChefa.

Kome će poći od ruke uspješno dovršiti sve faze i izaći kao pobjednik doznat ćemo već večeras.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju