Najveći plesni spektakl u produkciji Nove TV okuplja najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače.

 

U plesnim izazovima okušat će se 11 plesnih parova koji će prirediti pravi glazbeno-scenski spektakl u showu koji će prikovati cijele obitelji ispred tv ekrana.

Spisateljica Josipa Pavičić Berardini binu ''Plesa sa zvijezdama'' dijeliti će s Damirom Horvatinčićem, plesnim koreografom, instruktorom sportskog i rekreativnog plesa te državnim prvakom Hrvatske u latinoameričkim plesovima i finalistom brojnih inozemnih i domaćih natjecanja.

Davor Garić, novinar najgledanije lifestyle emisije IN magazin svoje plesne korake već je počeo uvježbavati u društvu Valentine Walme, državne prvakinje u latinoameričkim i standardnim plesovima.

Poznati glumac Slavko Sobin svoje plesno znanje razvija pak uz plesačicu Gabrielu Pilić iza koje je ukupno 16 osvojenih naslova prvaka Republike Hrvatske u najvažnijoj kategoriji odraslih u latinsko-američkim, standardnim i kombinaciji deset plesova u paru.

 Najpoznatiji hrvatski stilist Marko Grubnić zaplesat će s Elom Vuković koja se 15 godina bavi plesom te je bila čak dva puta državna prvakinja u kombinaciji 10 plesova, tri puta državna prvakinja u standardnim plesovima, dva puta viceprvakinja u latinoameričkim plesovima.

Profesionalni plesač Marko Mrkić dat će pak sve od sebe da ga u korak prati njegova plesna partnerica Viktorija Đonlić Rađa, dok će Nives Celzijus svim tajnama plesne umjetnosti podučiti Mateo Cvenić, višestruki državni prvak u latinsko-američkim plesovima te dugogodišnji reprezentativac Hrvatske i finalist brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira.

 

 

 

 

Sonji Kovač dodijeljen je plesni partner Gordan Vogleš, a iskustvo ovog vrhunskog plesača, potpredsjednika Nacionalnog plesnog vijeća, nositelja sudačke licence World Dance Council te višestrukog prvaka na brojnim turnirima u standardnim i latinoameričkim plesovima sigurno će doprinijeti njihovoj zajedničkoj izvedbi.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se na plesnom podiju snaći stand up komičar Ivan Šarić, a uz njega ćemo u showu vidjeti Paulu Jeričević iza koje je 18-godišnje iskustvo te će se potruditi da svoje znanje što više prenese na svog plesnog partnera. Paula je jedanaest puta bila državna prvakinja, jednom srebrna i tri puta brončana, a kao državna prvakinja i član reprezentacije godinama je predstavljala Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima.

Glumica Ecija Ojdanić okušat će se u plesnom izazovu u društvu Marka Šapine, profesionalnog plesača koji je u finalu državnog prvenstva u kombinaciji 10 plesova sudjelovao 2018. godine te iza kojeg je deset godina aktivnog natjecateljskog staža u latino-američkim i standardnim plesovima te osam godina rekreativnog bavljenja hip hop-om.

Mario Ožbolt plesni je partner glumice Ane Vučak Veljače. Mario iza sebe ima niz plesnih dostignuća, pa je tako tri godine za redom državni prvak u kombinaciji standardnih i latino američkih plesova, a gledatelji su ga mogli vidjeti i u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Damir Kedžo i Helena Janjušević još su jedan plesni par koji će se natjecati u zabavnom showu ''Ples sa zvijezdama''. Damir će učiti od diplomirane kineziologinje koja ima veliko iskustvo u plesu i podučavanju plesnih tehnika poput jazza, suvremenog plesa, hip hopa, afro beatsa i osnovama latino plesova, tako da ne sumnjamo da će uz Helenu i Damir izvući iz sebe pokrete za koje nije znao da čuče u njemu. 

 

 


Više novosti o showu pratite  na službenoj stranici showa 'Ples sa zvijezdama'

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju