Ima li nešto u čemu nije dobar?

Glumac Idris Elba po izboru časopisa People proglašen je najseksi muškarcem 2018. Po njegovoj sportskoj građi nije teško zaključiti zašto je baš on bio odabran za tu titulu, no osim dobrog izgleda može se pohvaliti i mnogobrojnim talentima.

Elba se iskazao u filmskom svijetu kao odličan glumac. Osim što je glumio u mnogobrojnim poznatim filmovima kao što su „Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw“, „Osvetnici: Rat beskonačnosti“, „Odred otpisanih“ i mnogim drugima, uspijeva paralelno snimati akcijski film „Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw“ i mjuzikl „Cats“.

Osim glume, Elba radi kao DJ. Ne nastupa svugdje, niti za svakoga. Bio je DJ za pop ikone poput Madonne i Paula McCartneyja, a jedan od najvećih uspjeha bio mu je nastup na vjenčanju princa Harryja i vojvotkinje Meghan Markle. Na vjenčanju je bilo mnogo poznatih ličnosti i Elba je sam priznao kako je pritisak bio poprilično velik. Međutim, svoju je ulogu shvatio je vrlo ozbiljno i publiku oduševio senzacionalnim nastupom.

Osim što je uspješan u poslovnom svijetu, uspješan je i u privatnom. Ima dvoje djece o kojima vrlo često priča. O tome kako je biti otac, Elba ima samo riječi hvale. Kaže da voli biti otac te da su mu djeca izrazito bitan dio njegovog života. Iako je imao par propalih brakova, 2019. oženio se sa 16 godina mlađom glumicom i manekenkom Sabrinom Dhowre s kojom je od 2017. 

 

Inspirativna drama "100 ulica" prati tri kontrastirajuće i isprepletene priče koje se odvijaju unutar kvadratne milje modernog Londona. Bivši igrač ragbija Max (Idris Elba) muči se s pokušajima da izgradi život izvan terena dok istovremeno nastoji spasiti svoj brak s bivšom glumicom Emily (Gemma Arterton).

Kingsley (Franz Drameh) je sitni diler koji očajnički želi pronaći izlaz iz života na ulici. Dok obavlja komunalni rad, Kingsley upoznaje Terencea (Ken Stott), lokalnog glumca koji ga pogura u sasvim drugačiji, kreativan svijet.

Taksist George (Charlie Creed-Miles) i njegova žena Kathy (Kierston Wareing) sanjare o djeci, ali devastirajuća prometna nesreća stavlja njihove želje na čekanje, testirajući njihov snažan odnos. Svatko može pogrešno skrenuti, ali putovanje je ono što nam omogućuje da pronađemo pravi put.

Film "100 ulica" ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju