Uloga Murata donijela mu je slavu preko noći...

1. Rođen je 18. studenog 1996. godine i po horoskopu je škorpion.

2. Zapravo je iz Manise, ali se rodio i odrastao u Istanbulu. Jedinac je i s obitelji živi u Istanbulu.



3. Berkay je tursko ime koje se sastoji od dvije riječi: 'berk' što znači 'sjajno kao munja' te 'ay' što znači mjesec.

Htio je postati nogometaš...

4. Njegov prvi plan nije bio postati glumac nego nogometaš! 



5. Nogometnu karijeru, nažalost, prekinula je ozljeda nakon koje nije mogao nastaviti igrati. Nakon toga, upisao je ekonomski fakultet koji je trenutno pauzirao zbog glume.

6. Slavu je stekao doslovno preko noći. Uloga u seriji 'Istanbulska nevjesta' prva mu je uloga, no zasigurno ne i posljednja. Talentirani i naočiti glumac je od početnih sto pratitelja na Instagramu u nekoliko tjedana skupio njih čak 200.000!



'Moja draga je malo tvrdoglava...'

7. U vezi je s Hirom Koyuncuoglu nama poznatijom kao Bade. Par je zajedno nešto manje od dvije godine te su, sudeći po njegovom Instagram profilu, vrlo zaljubljeni. Berkay ju je čak upoznao i sa svojom majkom . Nedavno je na spomenutoj platformi objavio njihovu zajedničku fotografiju opisa: 'dvije žene koje mom životu daju smisao'.

8. Za svoju odabranicu kaže kako se u nju zaljubio na prvi pogled. 



9. Kada ga je pronašla posrednica za glumce, Berkay je dobio već desetke producenata. ' Ona je bila dosta drukčija, iskrena, topla, povjerovao sam joj što je rekla: “Od tebe ću učiniti glumca!“. 'Toliko je vjerovala u mene da sam i ja neizbježno povjerovao njoj' – rekao je. 'Zračio sam joj kao nitko dotad… Rekla mi je da imam jako prirodan osmijeh i uvjerljiv pogled. U to vrijeme krenula je odabirati glumce za seriju “Istanbulska nevjesta”. Poslala je moje ime rekavši: “Dobro sam odabrala, poslat ću vam jednog glumca, past ćete u nesvijest.” Rekla je i poslala moje ime. I ja sam izabran kraj tolikih kazališnih i glumaca koji su glumili u serijama'.



'Mislim da sam veliki sretnik...'

10. Za svoje glumačke kolegice i kolege kaže kao su majstorski glumci. 'S njima je provoditi vrijeme i ćaskati nevjerojatno zabavno. Mislim da sam veliki sretnik'- rekao je. Naglašava kako nikad neće zaboraviti kako se bratski prema njemu odnosi Guven Murat Akpinar nama poznatiji kao Osman.

A ovako se obratio gledateljicama i gledateljma netom prije početka emitiranja omiljene serije u Hrvatskoj...




Ne propustite omiljenu seriju 'Istanbulska nevjesta' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte na OYO.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju