Ako želite promijeniti svijet nabolje, krenite od sebe - moto je projekta za održivi razvoj, sreću i blagostanje 'ZelenJava'. U novoj emisiji od 9. listopada na Novoj TV!

NEDJELJA 10.30 na Novoj TV

Autori i producenti: Suzana Kulaš i Ante Babić
Autorski tim: Nino Bantić – London, Mislav Želle – SAD, mr. Dalija Matijević - Zagreb
Izvršni producent: Mario Pulek
12 nastavaka

Skript i scenarij: TFMARKETING
Režija, montaža i kamera: Ater tim
Kolor korekcija artist: Mirela Budimić
Art direktor: Matko Jovičin

O projektu i emisiji:

Ideja vodilja projekta ZelenJava je razmišljanje što smo dosad zaista korisno napravili za sebe i svijet koji nas okružuje, a tim temama bavit će se i istoimena emisija.
Što jedemo, koje lijekove pijemo, kakvu odjeću nosimo i što će jednog dana ostati iza nas tj. što ostavljamo našoj djeci i budućim generacijama, samo su neka od pitanja na koja će tim ZelenJave ponuditi odgovore.

Autori projekta i sami su počeli mijenjati nezdrave životne navike i pronašli svoj recept za sreću, a odlučili su ga podijeliti i s dugima te su pokrenuli projekt ZelenJava.
Suzana Kulaš, stručnjakinja za marketing koja već 17 godina vodi marketinšku agenciju TFM i njezin suprug Ante Babić, stručnjak za makroekonomiju i vlasnik konzalting tvrtke iz Zagreba, osmislili su projekt ZelenJava za održivi razvoj, organski uzgoj i zdrav život, što je i njihov recept za sreću.

Cilj ovog projekta i emisije je pomoći ljudima da budu zadovoljniji, kvalitetnije se hrane i budu zdraviji, te da svoj teško zarađeni novac radom ulažu u kupnju proizvoda koji to zaslužuju i ne štete Zemlji.

ZelenJava će donositi priče iz Hrvatske i svijeta, iz redakcija smještenih u Londonu, Meksiku, SAD-u i u drugim zemljama.
U emisiji ZelenJava govorit će se o tome kako se i zašto isplati živjeti održivo i zeleno te donosi priče o container cityju u Londonu, uzgoju organske hrane u SAD-u, zelenom Porscheu, mlijekomatu, fair tradeu i mnoge druge 'zelene' teme. Također gledatelji imaju priliku saznati kako skuhati zdrav obrok za cijelu obitelj za samo 40 kuna, a u tome će im već u prvoj emisiji pomoći jedan od natjecatelja prve sezone reality showa Masterchef Mario Bobanović.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju