Gost Ante Babića je Ruben Quiza, španjolski dizajner s američkom adresom koji sudjeluje u razvoju zelenog i održivog turističkog resorta na otoku Šolti.

ZelenJava i ovaj tjedan donosi najzanimljivije priče iz zemlje i svijeta, vezane za održivi razvoj i kvalitetan način življenja. Gost Ante Babića je Ruben Quiza, španjolski dizajner s američkom adresom koji sudjeluje u razvoju zelenog i održivog turističkog resorta na otoku Šolti. Ruben je u svijetu poznat po dizajnu Toyotinog električnog automobila. Dodatna zanimljivost jest da je na Toyotinom projektu radio i tim hrvatskih studenata na čelu s profesorom Omazićem. ZelenJava donosi priču o eko poduzetništvu, jedinom tržištu koje se povećava 15% godišnje unatoč recesiji. Izađite iz krize i zaradite proizvodnjom organskog. Tonči Peović, direktor zračne luke Zagreb govori o održivim planovima za budućnost.
ZelenJava će u ovotjednom izdanju predstaviti i žarulje koje nude beskrajne mogućnosti uštede energije uz visoku kvalitetu svjetla. Saznat ćemo kako pripremiti koktel od ekološkog povrća, te kako kuhati povoljno, ukusno i zdravo. Mario Bobanović ovaj put pripremit će maneštru od sipe sa slanutkom.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju