Gost Ante Babića je hrvatski fizičar i izumitelj Davor Pavuna koji svijet vidi unaprijed i samo za ZelenJavu otkriva zašto će Hrvatska biti među deset najrazvijenijih zemalja na svijetu.

Gost Ante Babića je hrvatski fizičar i izumitelj Davor Pavuna koji svijet vidi unaprijed i samo za ZelenJavu otkriva zašto će Hrvatska biti među deset najrazvijenijih zemalja na svijetu. Govorit će o tome možemo li kao civilizacija preživjeti još dvije generacije i treba li nam gospodarska komora koja je trula. Davor Pavuna također postavlja otvoreno pitanje političarima - koliko su oni zapravo ljudi?

ZelenJava potiče djecu na sport, a ovotjedna emisija otkriva između ostalog i tko u Hrvatskoj ima fair trade proizvode. Ekipa 'najzelenijeg' magazina posjetila je peti Hrvatski forum o održivoj gradnji. ZelenJava donosi iskustva izgradnje zelene kuće. Gledatelji imaju priliku saznati i kako pripremiti najzdraviju užinu. Saznat ćemo i sve o amarantu, žitarici drevnih Inka i Asteka koja se smatra superhranom.

Kako pripremiti inćune na netradicionalan način otkriva sljedeće izdanje ZelenJave u kojem Mario Bobanović otkriva tajne kako kuhati povoljno, ukusno i zdravo.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju