Suzana Kulaš je istražila šokantne posljedice nasilja među djecom u Hrvatskoj, ali i ohrabruje razmišljanjima djece na radionicama Hrvatskog dizajnerskog društva.

Suzana Kulaš je istražila šokantne posljedice nasilja među djecom u Hrvatskoj, ali i ohrabruje razmišljanjima djece na radionicama Hrvatskog dizajnerskog društva koja su već sada spremna graditi bolje društvo koje podržava različitosti.
Ben Slay, glavni viši ekonomist UNDP-a samo za ZelenJavu prognozira zašto bez zelene ekonomije mi kao vrsta nećemo preživjeti. ZelenJava predstavlja prirodnu kozmetiku i 150 obljetnicu rođenja njenog idejnog začetnika Rudolfa Steinera koji je porijeklom Hrvat. Saznajte kako biti održiva kompanija i svojim djelovanjem osigurati bolju i sigurniju budućnost.
Mislav Žele donosi priču iz Kalifornije koja otkriva kako država potiče da i najsiromašniji slojevi imaju koristi od solarne energije. Predstavljamo zdrave grickalice; pripremite tostirane zobene pahuljice s lanenim sjemenkama. Ovotjedna emisija otkriva još jedan recept – sočan brancin u škartocu. Gost Ante Babića je Vojko Obersnel, riječki gradonačelnik govori o održivim planovima za budućnost Rijeke i regionalnom razvoju.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju