Emisija o održivom razvoju i kvaliteti življenja ZelenJava ekskluzivno sučeljava različita mišljenja stručnjaka o kontroverznom pitanju – cijepiti ili ne cijepiti svoju djecu?

Emisija o održivom razvoju i kvaliteti življenja ZelenJava ekskluzivno sučeljava različita mišljenja stručnjaka o kontroverznom pitanju – cijepiti ili ne cijepiti svoju djecu? Liječnica Lidija Gajski, poput filmske junakinje Erin Brokovich suprotstavit će svoje mišljenje eminentnim zagovornicima obaveznog cijepljenja. Za ZelenJavu govore voditelj odjela za cijepljenja Službe za epidemiologiju zaraznih bolesti Bernard Kaić, specijalist pedijatar Milivoj Jovančević i pročelnik Zavoda za infektivne bolesti djece Goran Tešović.

Ovotjedna emisija otkriva zašto Kalifornija voli svoje građane i poticanjem održivih izvora energije štedi njihov novac. Ekipa ZelenJave doznaje može li energija biti besplatna čak jedanaest mjeseci u godini. Gledatelji ponovno imaju priliku kuhati povoljno, ukusno i zdravo, a ovaj put na jelovniku će se naći piletina s jednostavnim umakom i čarobnim njokima od bundeve. Samo za ZelenJavu Predsjednikov savjetnik prof. Boris Cota govori o utjecaju koji će Grčka imati na naš ulazak u EU. Najzeleniji magazin u Hrvatskoj predstavit će tri vrste soli za zdravlje i mladost.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju