Drugo mjesto osvojio je harmonikaš Aleksandar Olujić, a treće mjesto zauzele su Maja Terzić i njezin pas Nessa.

Dramatično, a kako drugačije, bilo je finale druge sezone Supertalenta. Deset finalista ispadalo je, prema glasovima publiek, jedan po jedan, da bi na kraju ostala pobjednica - Viktorija Novosel.

Emisija je započela zajedničkim nastupom svih finalista, koji su pjevali, plesali i svirali na taktove pjesme 'Nah Neh Nah' belgijske skupine Vaya Con Dios.

Nakon toga počela je drama. Prvo dvoje natjecatelja koji su ispali bile su dvije vrhunsek pjevačice - Antonia Barišić i Petra Antolić. No, kako su izjavile, osjećaju se kao pobjednice, bez obzira na činjenicu da ih je televizijska publika svojim glasovima prve poslala kući.

Prva plesna skupina koja je ispala bila je D Vision, hip-hop plesači kojima je najveća želja dobiti prostor u kojem će vježbati. Nakon njih od showa se oprostila i pulska udaraljačka atrakcija Skandal Bend, a potom je 'Supertalent' napustila i desetogodišnja ritmička gimnastičarka Jana Klarić.

Na veliku žalost Dubravka Merlića, publika je odlučila da peto mjesto u ovogodišnjem 'Supertalentu' zauzmu KLC Breakers, odnosno break dance plesači Kristijan Skočić i Kristijan Mihalić. Kao četvrtoplasirani 'Supertalent' je napustio plesni klub D'N'F iz Splita. Nina Badrić ih je nazvala dobrim duhom emisije, što im je kakva-takva utjeha.

Treće mjesto zauzela je Maja Terzić i njezin pas Nessa, koja je svojim akrobacijama osvojila srca gledatelja. Njihova vještina 'dog dancing' nešto je što se rijetko do sada viđalo na televiziji, a i Enis Bešlagić im je predskazao veliki uspjeh. Drugo mjesto zauzeo je harmonikaš iz Rijeke, Aleksandar Olujić, a slavlje za pjevačicu Viktoriju Novosel moglo je početi...

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju