Celebrity MasterChef, Nova TV, nedjelja, 1. lipnja, 21.05 sati

U finalnoj epizodi Celebrity MasterChefa gledat ćemo dugoočekivani rasplet kulinarskih zgoda u najpoznatijoj reality kuhinji. Nakon brojnih izazova i kuhanja pod velikim pritiskom te pred očima cijele nacije celebrity kandidati pokazali su svoju hrabrost, kreativnost i veliku strast prema kulinarstvu. Šesnaest poznatih lica iz javnog života svoje su mikrofone, svjetla pozornice i kazališne daske zamijenili mjestom za štednjakom u najpopularnijoj televizijskoj kuhinji, no mjesta u finalu bilo je samo za dvoje najboljih – Ivanu i Luku.

Boreći se za laskavu titulu prvog Celebrity MasterChefa i humanitarnu nagradu, koja će promijeniti život mladom štićeniku SOS dječjeg sela Lekenik i omogućiti mu daljnje kulinarsko školovanje, dali su sve od sebe kako bi dokazali svoj talent, vještine i maštovitost trojici vrhunskih profesionalaca, ali i sami sebi.

´Kuhanje nije ništa drugo nego još jedan izraz naše kulture. Sve se to preslikava jedno na drugo. Pitanje je samo vježbe i tehnike. Ako te nije strah, onda nije dovoljno važno!´, smatra jedan od najboljih kuhara Hrvatske Dino Galvagno.


Borbena i ambiciozna Ivana vs. snalažljivi tradicionalist Luka

´Volim kuhati i to je zapravo poanta zašto sam tu!´, izjavit će pjevač Luka Nižetić. ´Da mi je netko u prvoj emisiji rekao da ću završiti u finalu, rekao bih mu da je lud´, nastavit će komentarima u svom stilu. Dino će Lukin uspon u MasterChef kuhinji usporediti s karijerom boksača: vjerojatno bi imao super karijeru, niti jedan knock out, a sve bi ih dobio na bodove. Simpatični pjevač smatra da je u najpoznatijoj reality kuhinji na njegovoj strani bila i sreća. ´Trebao sam se zvati Srećko´, izjavit će. Radovan smatra da je bazično uporište Lukine kuhinje u tradiciji, a Andrej misli da Luka uspije situaciju često interpretirati u svoju korist.

´Mislim da svaki čovjek ima prirodno nekakvu potrebu da se svakodnevno budi kao bolji čovjek. Ovdje u MasterChefu se možda nisam budila kao bolji čovjek, ali sam se definitivno budila kao čovjek koji se bolje snalazi u kuhinji´, otkrit će pjevačka diva Ivana Husar Mlinac. Galvagno će otkriti da smatra kako je Ivana borbena i ambiciozna, da kod kuhanja ima dobru ideju i dobro procijeni svoje mogućnosti. Vidi se da žena kuha puno i da ulaže neku energiju u sve to´, komentirat će Andrej Ivanu dok Dino smatra

´Finale je finale. Kad su dvije osobe, 50 je posto šanse´, najavit će posljednji kulinarski okršaj i kulminaciju MasterChef avanture Andrej. Pred Lukom i Ivanom bit će priprema najzahtjevnijeg jela u životu – onog koje donosi pobjedu i primamljivu titulu prvog Celebrity MasterChefa. Tko će se bolje snaći u posljednjem, presudnom kulinarskom zadatku ne propustite saznati u velikom finalu Celebrity MasterChefa ove nedjelje u 21.05 sati.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju