Da je Supertalent zaista poseban show i da će nam prva live emisija servirati pravi spektakl, uvjerili smo se i na generalnoj probi koja se održala pred live nastup.

Natjecatelji su mogli još jedanput osjetiti podlogu vruće pozornice koja će pravu erupciju doživjeti sutra kada će nas ukupno deset kandidata počastiti svojim fantastičnim nastupom.

Ono što je zajedničko svim kandidatima je što su osim talenta sa sobom ponijeli i odlično raspoloženje, veliku volju i odlučnost da daju sve od sebe na današnjem nastupu. Bilo kakvo opterećenje su ostavili iza sebe i na probu došli bez ikakvog tereta koji bi mogao instalirati tračak negativnog ozračja i po tom pitanju su položili ispit dobre zabave ali i natjecateljske zrelosti.

Cilj je jasan: dati maksimum u nastupu i nadati se da neće doći do nekih nepredviđenih situacija koji bi im pomutili planove. To su zapravo stvari koje se često znaju dogoditi, ali su se naši kandidati pripremili na sve, cure iz Style Forcea se protiv pogrešnog koraka bore intenzivnom vježbom i pripremom, Svi su svjesni da live emisije ne nude mogućnost 'popravnog ispita', a to je ono što daje dozu jednog dodatnog pozitivnog uzbuđenja i adrenalina.

Desetogodišnja Jana Klarić, koja inače trenira ritmičku gimnastiku, bilo je gotovo nemoguće maknuti s pozornice i odvojiti od tog sporta, a njena majka nam je otkrila da joj uz gimnastiku pašu i svjetla pozornice. Odličnu predstavu očekujemo i od Hrvatskog gajdaškog orkestra koji priprema pravu poslasticu. Naime, prezentirat će svoj rad u jednom modernom ruhu uz R'N'B podlogu, a jedan od razloga je da pokažu neobičnost spajanjem različitih stilova, ali i kako bi modernim zvukom približili svoj rad široj publici, obzirom da nisu toliko zastupljeni u medijskom prostoru.

Momci iz Marjan Budo demo teama koji će nam predstaviti svoje tae kwon do umijeće otkrili su nam da će biti lomljenja dasaka, a sa svojim iskustvom s međunarodnih natjecanja, zasigurno ćemo vidjeti pravu borilačku predstavu: 'Cilj nam je promovirati sport, pogotovo tae kwon do koji nije dovoljno medijski eksponiran', izjavio je glavni koreograf ove mlade skupine. Za gitaristu Snoopyja, glazba je posebna baš zbog toga što prenosi istinske čovjekove emocije: 'Kada sviram gitaru kroz mene struji ljubav, a samim time i instrument je u rukama ljubavi. Gitara je jedno veliko srce i tako je treba upotrijebiti. Tu jednostavno nema mjesta egoizmu i stavu da si u nečemu najbolji, kada ti osjetiš to što radiš sviranjem, taj osjećaj se širi i na publiku'.

Sličnog je stava i Petra Antolić: 'Nemam tremu i dugo pjevam, ali istina je kada počneš pjevati, sve drugo stane. Bitno je da osjetiš to što prenosiš drugima, kako bi komunikacija između pjevača i publike bila uspješna. Želim ljudima prenijeti tu emociju'. Odlučila je otpjevati pjesmu 'Natural Woman', a moralnu i profesionalnu podršku činit će i tri ženska back vokala koje zna i osobno, tako da im je Supertalent omogućio i intenzivnije druženje što svakako pozdravljaju.

Iako je generalna proba trajala tokom cijelog dana, entuzijazam naših kandidata nije blijedio. Dapače, s nestrpljenjem čekaju večerašnji spektakl i trenutak kada će zakoračiti na pozornicu Supertalenta i iskoristiti priliku da u kratkom vremenu svojim umijećem osvoje srca gledatelja i prezentiraju ono čim se bave. Jedno je sigurno, čeka nas pravi spektakl, a u erupciji talenata i njihovih pripremljenih izvedbi, uzbuđenje, dobro raspoloženje i uživanje u programu, jednostavno dolaze kao ultimatum!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju