Saznajte što je pripremio mađioničar Andrej Škedel, ili i još neki od prvih Supertalent polufinalista.

Ukoliko ste već stekli svoje favorite i mislili da ste vidjeli nešto zaista odlično, pripremite svoj daljinski u ruke i u petak s početkom u 20 sati zaplovite u prvu live emisiju koja sigurno neće razočarati.

Popričali smo s nekim polufinalistima i svi su složni u jednom: njihov nastup bit će svakako bolji, zanimljiviji i uzbudljiviji. Svi su također u velikim pripremama jer znaju da moraju pokazati više, ali su spremni na to i s uzbuđenjem jedva čekaju petak.

Tomislav Tenšek Snoopy je čovjek koji sviranjem na gitari zasigurno nikoga nije ostavio ravnodušnim. Otkrio nam je da ima popriličnih problema s tremom, ali da svakako možemo očekivati njegov maksimum na nastupu u petak: 'Trema je jedina zbunjujuća jer me totalno uzme, ali se to ne vidi zbog iskustva', rekao nam je simpatični gospodin. No ujedno nam je otkrio i svoje humane namjere te rekao kako bi novac od eventualne pobjede donirao humanitarnim ustanovama i ljudima s posebnim potrebama.Na pozornici društvo bi mu trebale praviti plesačice koje će se zasigurno uklopiti u svijet flamenca koji će ovaj virtuoz prezentirati na gitari.

Mlada Petra Antolić, pjevačica koju su već mnogi navodili kao favorita za pobjedu, s velikim veseljem dočekuje petak, no pristupa svemu s nekom zavidnom mirnoćom: 'Otpjevat ću jednu vrlo emotivnu pjesmu koju želim prenijeti publici, a podrška će mi svakako biti i tri back vokala s kojima vježbam izvedbu', najavljuje Petra, čime nam je jasno dala do znanja da će svakako nastup na sceni biti puno bogatiji iako je već publiku osvojila i sa onim na audiciji.

Mlade plesačice iz Style Force plesne skupine, osim što osvajaju ljepotom, ovaj put će nas opet počastiti jednom odličnom plesnom točkom koju će prezentirati uz malo drugačiju koreografiju i nastup nego što smo imali prilike vidjeti na audiciji: 'Bit će sve kostimirano s elementima glume što je izostalo u prošlom nastupu', kaže jedan od trenera, Josip Perić. Želimo uz naš ples predstaviti i jednu priču pod nazivom 'Just a Dream'. Uzbuđenje je veliko, ali priznaje da su očekivanja skromna: 'Želimo finale i dat ćemo svoj maksimum, pa što bude', otkriva. U to svakako vjerujemo jer cure vježbaju za nastup čak tri sata dnevno.

Porazgovarali smo i s mađioničarem Andrejem Škedelom koji nam je otkrio pomalo šokantnu izvedbu koju sprema za live show: 'Probadat ću mačevima svoju asistenticu, ali neće biti ni u kakvim kutijama', otkriva uz napomenu da je točka preuzeta i već izvođena vani, no ipak su on i njegovi asistenti nju obradili na svoj način. Rizik izvođenja ovako nečega, na skali od jedan do pet ocjenjuje sa tri. Valjda one s maksimalnim rizikom čuva za potencijalno finale, a koliko je sigurno izvođenje i kako će sve proći i sam u šali kaže: 'Otkrit ćemo u live showu'.

Vidjet ćemo i Marjan Budo Demo Team koji će nam predstaviti svoju tae kwon do točku za koju treniraju nevjerojatnih dva mjeseca. Trener Toni Tomas kaže kako nas očekuje nešto puno bolje od onoga što smo vidjeli: 'Koreografija će biti dinamičnija i imat će jednu svoju priču koju želimo prenijeti, a to nismo imali prošli put', otkriva nam Toni. Ujedno nam je rekao kako su mlađi naraštaji ipak malo više uzbuđeni od starijih, ali svakako se nadaju prolazu iako ne žele robovati tim očekivanjima: 'Mnogo je tu faktora, mi kao sportaši to već znamo', kaže dajući nam do znanja da će dio pozitivnog sportskog duha svakako ostaviti na pozornici.

Osim njih, čeka nas još petoro natjecatelja, ali uz ovu uzbudljivu najavu, preostale ćemo ipak ostaviti kao iznenađenje. Razloga za gledanje nečeg zanimljivog i prelijepog svakako ima, u što su vas zasigurno uvjerili i naši kandidati, a koliko mala država poput naše može ugostiti talenata na jednom mjestu, provjerite i sami u petak u 20 sati.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju