Samo tjedan dana prije velikog finala Supertalent donosi novih deset atraktivnih nastupa i posljednja dva imena koja će se pridružiti finalistima druge sezone popularnog reality showa.

Hrvatskim Frankom Sinatrom na audiciji Supertalenta bio je prozvan Davor Lovrinić, inače pravnik iz Pazina koji će i u emisiji uživo svojim glasovnim mogućnostima nastojati osvojiti publiku i žiri. Na binu Supertalenta stat će i plesni duo, Kristijan Skočić i Kristijan Mihalić koji treniraju u klubu Promenada u Karlovcu. Na audiciji su talentirani imenjaci izveli plesnu točku u kojoj su ušli u uloge menadžera i break dance plesača.

Sa svojim hula-hoopom nastupit će Eva Požar Kardum, inače veterinarska tehničarka koja već četiri godine radi na brušenju svog neobičnog talenta. Svoje plesno umijeće pokazat će nam i nadarene Kelkopice dok će sinergiju flamenca i romske glazbe upriličiti grupa Flamor.

Rebeka Stojković na pozornici Supertalenta ovog petka donosi ritmičku gimnastiku kojom se bavi već jedanaest godina. Studentica Antonia Barišić pokazat će svoj pjevački talent, a Marin Radica će pokušati nadmašiti svoj nastup na splitskoj audiciji, ali i svoje učitelje, prošlogodišnje finaliste, članove plesne skupine Unit X. Alen Poplašen svojim rap i hip hop nastupom oduševio je osječku publiku, a ovog petka ovaj polufinalist ima priliku svoje autorske stvari prezentirati i široj publici. Snježana Božur već je svojim prvim nastupom zaslužila epitet 'hrvatske Susan Boyle'. Na osječkoj audiciji ova 48-ogodišnjakinja iz Slavonskog Broda svojim impresivnim vokalom podigla je publiku na noge, a da li će ponoviti ovakve reakcije i u studiju Supertalenta saznat ćemo ovog petka.

Posljednjih dvoje natjecatelja koji će kao pobjednici izaći iza pete polufinalne emisije pridružit će se Jani Klarić, Petri Antolić, Skandal bendu, D Visionu, Maji Terzić, Viktoriji Novosel, Aleksandru Olujiću i D'N'F-u u borbi za hrvatskog Supertalenta 2010. godine. Nastupe svojih favorita gledatelji imaju priliku pogledati u finalu Supertalenta 10. prosinca na Novoj TV kada će se boriti za glasove u superfinalu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju