Zahuktala se potraga za novim hrvatskim supertalentom, pa se iz emisije u emisiju konkurencija širi i postaje sve oštrija. Ovotjedna emisija donosi i jedan egzotičan nastup Splićanke koja je svojom plesnom vještinom zaslužila poziv u indijsku filmsku metropolu Bollywood.

Petak, 1.10. u 20:00h

Ivana Najev, umjetničkog imena Devi Rani zaljubljenica je u orijentalni ples i kulturu, a plesne pokrete koje je savladala u dalekoj Indiji podijelit će i s gledateljima Supertalenta. Iako nije bila u mogućnosti odazvati se na poziv iz Bollywooda, Ivana tu mogućnost još ne isključuje, a koliko će daleko dogurati u natjecanju za titulu najboljeg supertalenta tek ćemo vidjeti nakon reakcija stručnog žirija. Svoju plesnu vještinu pokazat će i devetnaestogodišnja automehaničarka s Krka, dok će slavonske boje između ostalih braniti i jedinstveni tamburaški orkestar s izvedbom neobične kombinacije tamburica i 'rock and rolla'. Gledatelji u Supertalentu imaju priliku vidjeti i nastup veterinarske tehničarke koja je vještinu vrtnje hulahupa dovela do zavidne razine. Pojedinim talentima uzori su pobjednici ili finalisti američkog i britanskog Supertalenta, dok neki natjecatelji svoje uzore pronalaze u pomalo zaboravljenim nijemim filmovima. Inspiraciju ondje nalaze uglavnom pantomimičari, a jedan talentirani, Romano Dautanac, odlučio je svoju vještinu prezentirati gledateljima i žiriju Supertalenta. Osim autmoheničarke i veterinarske tehničarke svoj skriveni talent s javnosti će podijeliti i električar Marijan Augustić koji je na zagrebačku audiciju došao pokazati svoj dar sviranja gitare. Ovog petka čut će se i zvuci tradicionalnih instrumenata poput gajdi i tamburica, a mnogi će ostati impresionirani i jednom solo izvedbom na bubnjevima.

Među talentima koji su se pojavili na nedavnim audicijama naći će se i oni koji se vode krilaticom 'važno je sudjelovati', pa će nastup na raskošnoj pozornici kazališta biti njihovo jedino zadovoljstvo i nagrada. Usponi i padovi supertalentiranih natjecatelja popularnog talent showa zabavit će i ovog petka brojne gledatelje Nove TV, a treća emisija Supertalenta još malo suziti krug onih koji će se naći u sljedećem krugu natjecanja.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju