Nakon šest audicijskih emisija u kojima su se imali priliku predstaviti kako talentirani tako i manje nadareni kandidati, slijedi obrat.

Supertalent, petak, 29. listopada u 20 sati

Ovotjedni 'Supertalent' poseban je po tome što ćemo od žirija, koji će se još jednom prisjetiti nastupa, iz prve ruke čuti i konačnu odluku o tome kojih je pedeset najboljih koji su pokazali najveći talent. Natjecatelji odabrani u ovotjednoj emisiji dobivaju status polufinalista koje ćemo gledati u emisijama uživo, a one će prema dosad viđenom biti bez sumnje pravi spektakl.

Gledatelji imaju priliku vidjeti sjajne nastupe talentiranih natjecatelja poput mlade pjevačice iz Zagreba Antonije Barišić koja je svojom a capella izvedbom oduševila publiku i žiri. Antonia obožava opere i mjuzikle, a već tri godine pjeva i u gospel sastavu. Zagrebačka audicija je predstavila i skupine koje dokazuju kako je glavni grad Hrvatske izvorište plesnih talenata. Plesni klub Modus na audiciji se predstavio s koreografijom 'Heaven can't wait', a na ovogodišnjem svjetskom prvenstvu su postali prvaci svijeta. Gledatelji će upoznati i plesnu skupinu Kelklope koja broji sedam članova, a plešu MTV- jazz dance.

Riječka audicija je iznjedrila kandidate poput malog plesača iz Pakraca Endija Schrottera koji je još jedan povratnik u Supertalent, a hoće li ovaj put ostvariti cilj i proći dalje gledatelji mogu pogledati u emisiji. Aktualni juniorski prvaci Hrvatske u hip hop formaciji 'Style Force' svojim su nastupom razgalili splitsku publiku. Ususret Supertalentu uživo predstavit će se još jedna pjevačica iz Osijeka, Sabina Koželj Horvat čija je pjesma 'Sjećanja' postala neslužbena himna ovogodišnjeg Supertalenta. U emisiji ćemo vidjeti i pregled najsmješnijih fora i gafova voditelja i žirija te situacije u kojima im nije bilo ni na kraju pameti da ih se snima.

Drugi dio emisije donosi težak zadatak za Ninu Badrić, Enisa Bešlagića, i Dubravka Merlića. Njih troje će od 160 nastupa, odabrati 50 najboljih koji će ući u polufinale. Po kojem principu su članovi žirija odabrati najbolje te da li su uspjeli pronaći zajednički jezik gledatelji imaju priliku pogledati ovoga petka.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju