Pretposljednja audicijska emisija predstavlja nove natjecatelje koji su se došli izboriti za titulu najtalentiranijeg Hrvata.

Jedan od neobičnijih talentiranih natjecatelja koje ćemo upoznati ovog petka je Josip Župarić s neobičnim talentom izrađivanja skulptura motornom pilom. Na osječkoj audiciji Josip će izraditi reljef u dasci. U samo tri minute vještim pokretima pile Josip će izrezbariti jedan vjerski motiv što mu je i inače, kaže, najdraži motiv.

Ništa manje neobičan bit će nastup Doris Vlah, 46 –ogodišnje trgovkinje iz Opatije koja će u samo tri minute odjenuti svoj model u prekrasnu vjenčanicu i to koristeći najjednostavnije materijale uz pomoć osnovnog šivaćeg pribora. Da moda može biti velika strast koja budi i oslobađa talent Doris će potvrditi svojim nastupom u Supertalentu, a pozitivna reakcija Nine Badrić na njenu kreaciju Doris će dati još jednom potvrdu da je dobro učinila prijavivši se na talent show.

Talent sviranja na listovima drveća demonstrirat će 65-ogodišnji Tomo Miković te na listu jorgovana zasvirati pjesmu 'Razbila se čaša'. Gledatelji se imaju priliku upoznati i s dvije osmogodišnjakinje, Dorom Živković i Laurom Dogan koje će glumiti u igrokazu, hip hop pokrete ovog petka izvest će čak dvoje natjecatelja, Luka Čolaković–Choky i Alen Poplašen koji su se predstavili osječkoj publici, a s autorskim pjesmama predstavit će se bend Offside.

Epitet hrvatske Susan Boyle na audiciji u Osijeku zaradila je Snježana Božur, a ova učiteljica publiku će svojim impresivnim vokalom dići na noge. Najmlađi plesači Primorsko-goranske županije Antonia Trahlić i Matija Tadić zaplesat će akrobatski rock and roll, a svoju drugu priliku na Supertalentu doći će potražiti i članovi plesnog studija 'Ritam ulice'. Supertalent i ovaj put donosi nevjerojatne životne priče, ali svjedoči i nevjerojatnoj borbi i želji za životom. Svoj poseban dar na talent showu doći će pokazati Anes Halili koji je u sedmoj godini života zbog tumora ostao bez vida. Njegov život u potpunosti se vrti oko glazbe, a nakon odličnog nastupa prva će mu čestitati supruga.

S modernom etno koreografijom predstavit će se plesna grupa Venym iz Fažane, freestylom Riječani Mario Konjarević i Kristijan Janjić, a Zagrepčanka Jana Klarić dočarat će ljepotu ritmičke gimnastike. Od plesnih klubova u ovotjednom Supertalentu vidjet ćemo nastup desetoro mališana iz Dance queena, članove kluba Doxa energy senior, a nasljednici prošlogodišnjih finalista Step by Step Junior pokušat će svojim stepom nadmašiti starije kolege.

Pedesetim godinama prošlog stoljeća fascinirana je Ariana Juranko iz Varaždina koja će na Supertalentu pokazati vokalne sposobnosti. Zagrebačkim HNK-om zaorit će i zvuci flamenca i romske glazbe u izvedbi grupe Flamor. Svoju stand up autorsku točku izvest će Dalibor Grbić, a trbušni ples Ivana Validžić koja inače radi u skladištu na viličaru.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju