Natjecateljica prve sezone Masterchefa Nastasja Fišter vodi gledatelje kroz slatki meni i zagrijava ih za blagdansko razdoblje uz miris bakinih kolača!

Slatki Božić na OYO.hr

Prosinac je vrijeme kada se šire mirisi najslasnijih specijaliteta, a zamamni deserti neizostavan su dio blagdanskog stola. Natjecateljica prve sezone Masterchefa Nastasja Fišter i sama će se prisjetiti najljepšeg mirisa iz albuma svojih uspomena – bakinih kolača. Kao vrsna mlada kuharica u svojoj će emisiji pokazati kako pripremiti tradicionalne božićne slastice, kako ih prilagoditi modernim načinima pripreme i detaljno pojasniti pripravu kolača od najjednostavnijih do najzahtjevnijih.

Uz Nastasju ćemo naučiti kako naslijediti majstoriju baka dok nastaju medenjaci, paprenjaci, šape, fritule, roščići i makovnjače. Savjetovat će gledatelje kako od kolačića stvoriti slatke darove za najmlađe, a tradicionalni božićni doručak pretvoriti u preslatko obiteljsko iskustvo. Vidjet ćemo kako nastaju ekskluzivne svečane torte, ali i zaviriti u svijet kako bi saznali kakva desertna čarolija vlada u drugim zemljama. Dok slaže adventski vijenac, šeta Dolcem, ispija kuhano vino i li zamata darove Nastasja će nizati fantastične recepte kroz emisije Bakin Božić, Dječji Božić, Božićni doručak, Božić u svijetu i Božićne torte.

O domaćici:

Nastasju Fišter hrvatska je publika upoznala u showu Nove TV 'Masterchef' u kojemu je ušla u TOP 20 kandidata sezone. Studentica treće godine Učiteljskog fakulteta u hranu i kuhinju se zaljubila zbog Jamiea Olivera. Sama je naučila kuhati, nastavila upijati znanje vrhunskih stručnjaka u Masterchefu nakon kojeg je dobila ponudu od renomiranog hrvaskog restorana. Uz pripremu juha i variva te ribe na pari, Nastasja se u showu izvještila spravljati deserte te je upravo zbog toga odabrana za domaćicu Slatkog Božića.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju