Mladi i stari, roditelji i studenti, karijeristice i kućanice, sportaši i radnici - ukratko ljudi raznih interesa i struka pozvani su sudjelovati u jedinstvenoj TV kuhinji.

Svi sladokusci koji imaju talent i gaje ljubav prema hrani mogu se prijaviti za Masterchef, show Nove TV koji pruža priliku da vještinu kuhanja pretvorite u gastronomsku rapsodiju.

'Prijave su trenutno u tijeku na broj telefona 060 80 10 10 (Cijena poziva: 3,69 kn/ fiks., 4,97 kn/ mob) ili putem on-line prijava na novatv.hr/masterchef. Prijaviti se mogu svi punoljetni, ali amaterski kuhari koji uživaju u pripravljanu jela i kreiranju menija', rekla nam je kreativna producentica Gordana Čorapina Kojundžić.

U showu će stručni žiri, sastavljen od najboljih gastro stručnjaka i kritičara, natjecatelje, koji nemaju profesionalno iskustvo, isklesati u vrhunske i hvaljene šefove kuhinje. No koje su karakteristike koje treba imati svaki Masterchef kandidat?

'Masterchef kandidat treba težiti savršenstvu, treba težiti kreativnošću, treba biti inovativan i prvenstveno treba biti strastven u pripremi jela', rekla je Gordana.

Ova kulinarska avantura savršena je prilika da se promijeni nečiji život, kao i odnos hrvatskih gledatelja prema hrani. Dosadašnji Masterchefovi nakon pobjeda u svojim zemaljama uživaju u slavi. Prva pobjednica Julie Goodwin proslavila se u samo godinu dana. No osim kandidata ni gledatelji ispred malih ekrana neće ostati zakinuti za dinamiku i uzbuđenje ovog kulinarskog spektakla. Više u prilogu IN magazina!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju