Nakon omiške pustolovine, Mia i Rene krenuli su prema Braču, a usput su se zaustavili na Roškim slapovima kako bi otkrili vezu između 'veš mašine' i rijeke Krke te objasnili razliku između bukare i suska.

6.ep - 16. veljače

Nakon omiške pustolovine, Mia i Rene krenuli su prema Braču, a usput su se zaustavili na Roškim slapovima kako bi otkrili vezu između 'veš mašine' i rijeke Krke te objasnili razliku između bukare i suska. U ovoj epizodi Okusa Hrvatske gledatelji će vidjeti neke od bračkih aduta: jedinstvene vinograde pod kutem od 90 stupnjeva, lozu koja raste iz kamena te tradicionalno napravljena bračka vina. Ovaj gurmanski duo u Bolu je isprobao vrhunska vina u prvoj dalmatinskoj vinarskoj zadruzi, a tamošnji domaćin otkrio im je filozofiju uzgoja loze kako bi se dobio što kvalitetniji proizvod. Osim o bračkom vinu gledatelji će saznati više i o proizvodnji prošeka, hrvatskog branda koji je po mnogima nedovoljno iskorišten na svjetskom tržištu. Još jedna u nizu otočkih atrakcija koja privlači turiste svih dobnih skupina je i surfanje. Mia i Rene tako su odlučili testirati svoje surfersko umijeće, a jesu li se pritom i zabavili pogledajte u ovotjednim Okusima Hrvatske.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju