Zlata, Lale, Đuka i Damir uputit će se u dvorac u kojem će najbolji novogodišnji tulum u regiji napraviti Nikolina Pišek

Dragošjani svoje najbolje godine proživljavaju na Novoj TV, u još boljoj energiji i atmosferi namjeravaju nastaviti i u nadolazećim danima u 2011., a u svom pitoresknom selu zajedno će se proveseliti i u najluđoj noći u godini. Zlata (Jasna Odorčić), Lale (Ljubomir Kerekeš), Đuka (Velimir Čokljat) i Damir (Janko Rakoš) uputit će se u dvorac u kojem će najbolji novogodišnji tulum u regiji napraviti zanosna Nikolina Pišek.

Ekipa iz poznatog lokala 'Jel me netko tražio' također je čula za najbolji provod u zemlji, pa će se Dragošjanima pridružiti i Miki (Nives Ivanković), novinarka Nina (Mirna Maras), Luigi (Mario Valentić), poslovično omiljeni Barmen (Ivica Zadro), menadžer Doline (Branimir Vidić Flika) i Roman (Damir Mihanović Ćubi). Dvorcem će zaoriti glazba najpopularnijih izvođača, pa će tako veseli Dragošjani moći zapjevati i zaplesati uz najveće zvijezde poput Severine, Danijele Martinović, Halida Bešlića, Maje Šuput, Dražena Zečića, Zlatka Pejakovića, Mate Bulića, Jasmina Stavrosa, a na binu novogodišnje emisije Nove TV popet će se i članovi popularnih skupina poput E.T. –a i Karme.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju