Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

60.ep, ponedjeljak 4. ožujka

Prošla je epizoda obilježila prvi turnir u povijesti, no unatoč velikim talentima, nijedan natjecatelj nije uspio doći do kraja. Da bismo održali napetost, preselili smo poligon u podnožje planine Midoriyame. Zapreke su i dalje nevjerojatno teške, a sto novih natjecatelja okupilo se u nadi da će savladati taj teški poligon.
Da bi u tome uspjeli, natjecatelji prvo moraju preživjeti prvu razinu na kojoj će u samo 60 sekunda morati dokazati svoju snagu i brzinu. Oni koji uspiju u tome, imat će 50 sekunda da prođu labirint na drugoj razini koja uključuje pomične daske, čekiće koji se ljuljaju i teške zidove. Na trećoj razini preživjeli će se suočiti s metalnom džunglom čeličnih klopki. A svaka je zapreka osmišljena tako da testira izdržljivost gornjeg dijela tijela u ekstremnim uvjetima. A na posljednjoj razini najbolji će imati samo 30 sekunda da se popnu na metalni toranj koji se izdiže iznad svih ostalih zapreka.

61.ep, utorak 5. ožujka

U prošloj se epizodi okupilo sto natjecatelja koji su odlučili osvojiti novi poligon na planini Midoriyami. Unatoč mnogim propalim pokušajima, 34 sjajna sportaša skupili su snage za dalje. Prvi od preživjelih dolazi na drugu razinu. Unatoč mnogim propalim pokušajima, dva su se nevjerojatna sportaša dokazala i uspjela doći do kraja. Prvi je radnik na benzinskoj pumpi Shingo Yamamoto bio sjajan dok ga jedna zapreka nije usporila, ali ne dovoljno da ne bi uspio doći do pobjede!
Potom, građevinski radnik Eiichi Miura svojom je snagom i ravnotežom uspio rasturiti sve zapreke. Preostali natjecatelji kreću na drugu razinu, no koji će od njih uspjeti nastaviti dalje? Nakon toga, slijedi teška treća razina.

62.ep, srijeda 6. ožujka

Prošli su se put 34 natjecatelja koji su prešli prvu razinu suočili s drugom. Teške zapreke stajale su mnoge natjecatelje daljnjeg nastupa. No unatoč malim šansama, devet nevjerojatnih natjecatelja došlo je do treće razine. Prvi koji je došao do treće razine je Shigeyuki Nakamura. Činilo se da će doći do kraja, no onda je otklizao sa završne platforme i završio u vodi. Potom, olimpijski gimnastičar Hikaru Tanaka projurio je kroz sve zapreke, no za razliku od svog prethodnika, uspio je trijumfirati na kraju.

63.ep, četvrtak 7. ožujka

Na posljednjem turniru, sto se natjecatelja borilo s nemilosrdnim preprekama raspoređenim po četiri razine. Iako su dvojica došla do posljednje razine, nijedan nije uspio doći do kraja. No danas počinje još jedan turnir nindža ratnika i sto novih natjecatelja skupilo se u podnožju planine Midoriyame. Svima je cilj popeti se na metalnu planinu, no čeka ih daleki put. Natjecatelji počinju na potpuno redizajniranoj prvoj razini. Nove zapreke poput kotrljajućih debla i užadi blokiraju put do cilja.
Na drugoj razini, natjecatelji imaju samo 50 sekunda da prođu kroz opasni labirint maljeva, pokretnih staza i teških zidova. Oni najbolji dolaze do treće razine i suočit će se s još težim zaprekama. Na posljednjoj razini, oni preživjeli imaju samo 30 sekunda da se popnu na uže dugačko 15 metara kako bi došli do vrha tornja koji se uzdiže nad svim ostalim razinama.

64.ep, petak 8. ožujka

U posljednjoj epizodi sto je natjecatelja istestiralo svoje vještine na novoj prvoj razini. I unatoč mnogim talentima, nove zapreke poput kotrljajućih debla i užadi bile su preteške za 87 natjecatelja. No 13 odlučnih natjecatelja preživjelo je strašno tešku razinu i suočit će se s drugom. Ondje će imati 50 sekunda da prođu teške zidove i maljeve koji se ljuljaju. Oni koji prežive zapreke idu na treću razinu gdje ih čekaju sve teži zadaci koji će istestirati izdržljivost gornjeg dijela tijela. Na posljednjoj razini, preostali natjecatelji imat će samo 30 sekunda da se popnu na uže dugačko 15 metara do vrha goleme metalne planine.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju