Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

1. ep. - 3. prosinca
U Zemlji Izlazećeg Sunca stotinu odlučnih sportaša prihvatilo je izazov postati ninja ratnicima. Tijekom natjecanja podijeljenog u četiri ekstremne razine natjecatelji se suočavaju s ultimativnim testom snage i volje u želji da postanu prvacima. Mnogi su pozvani, no rijetki su odabrani. Sada saznajmo tko je dovoljno snažan da postane idući nindža ratnik! Na prvoj razini natjecatelji imaju samo 77 sekunda da prijeđu zahtjevne zapreke unutar staze. Na drugoj razini natjecatelji imaju 80 sekunda da prođu opasan labirint lanaca, pokretnih traka i zidova. Na redizajniranoj trećoj razini elita koja dogura dovde suočit će se s još opasnijim zaprekama. Na završnoj razini preživjeli će imati samo 30 sekunda da se popnu na toranj koji se uzdiže iznad svih staza.

2. ep. - 4. prosinca
Prethodni put za prvu razinu prijavilo se 50 kandidata, no samo je troje preživjelo. Prvi od njih bio je Kinnikun Nakayama. Činilo se da je komičar zaglavio na iskrivljenom zidu, no uspio se probiti i završiti u posljednjoj sekundi. Zatim je prvak u 'Monster Boxu' Naoki Iketani prešao stazu bez pogreške. I na koncu, Daisuke Nakata, olimpijski natjecatelj u trampolinu, prevrnuo se na zidu, no uspio je prijeći stazu prije isteka vremena. Dok se ova tri vješta sportaša pripremaju za suočavanje s idućim izazovom, još 50 nadobudnih kandidata okuplja se da okuša sreću na prvoj razini.

3. ep. - 5. prosinca
Prethodni put završili smo prvu razinu i od 100 strastvenih natjecatelja njih 93 nisu prošla stazu. No unatoč lošim izgledima mala skupina elitnih izazivača napredovala je do druge razine. Sada imaju 80 sekunda da završe drugu razinu natjecanja. Svi kandidati koji budu imali dovoljno snage i hrabrosti da prežive prijeći će na redizajniranu treću razinu. Na završnoj razini preostali natjecatelji imat će 30 sekunda da se popnu na toranj koji se uzdiže iznad ostalih staza.

4. ep. - 6. prosinca
Vidjeli smo kako je Kazuhiko Akiyama, jedini čovjek koji je uspio prijeći sve četiri razine, imao problema na iskrivljenom zidu. Nakon njega na stazu izlaze novi natjecatelji. Čini se da imaju poteškoća sa skokom na mrežu. Okrutna zapreka eliminirala ih je jednog po jednog. Nakon što su eliminirana prva petnaestorica, hoće li itko uspjeti završiti prvu razinu?

5. ep. - 7. prosinca
Prethodni put 50 kandidata testiralo je svoju brzinu i snagu na nemilosrdnoj prvoj razini. Iako većina nije uspjela svladati zapreke, dvojica natjecatelja pokazala su da su dorasla zadatku. Prvi od njih, olimpijski natjecatelj u trampolinu Daisuke Nakata, s lakoćom je prešao prvu razinu. Po treći put. Zatim je učitelj u školi Hiroyuki Asaoka imao poteškoća s prelaskom staze, no uspio je prijeći u posljednjoj sekundi. Ova dvojica natjecatelja sada će se pripremati za ono što ih očekuje na idućoj razini, dok će se novih 50 kandidata okupiti i okušati sreću na prvoj razini.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju