Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

55.ep, ponedjeljak 25. veljače

Jedna žena, zabavljačica Yuko Mizuno, uspjela je svladati izazov i prijeći prvu razinu 16 sekunda prije kraja. Još 25 natjecateljica pokušat će isto, no koja će prijeći opasne zapreke i doći do druge razine ili još dalje?

56.ep, utorak 26. veljače

Danas počinje još jedan turnir nindža ratnica i sto novih natjecateljica stiglo je na početak, željnih konačne pobjede. Na prvoj razini imat će 85 sekunda da prijeđu osam zapreka uključujući novu raketu, a na drugoj razini preživjelima će trebati brzina i nada da će je uspjeti prijeći u 40 sekunda. One koje uspiju idu na treću razinu na kojoj će imati samo 90 sekunda da prijeđu teške zapreke. A na posljednjoj razini imat će 35 sekunda da se popnu na toranj koji se vidi u daljini.

57.ep, srijeda 27. veljače

Još 40 natjecateljica došlo je svladati prvu razinu. Za njih 32 bit će to preveliki zalogaj. No nevjerojatnih, strastvenih i borbenih osam sportašica dat će sve od sebe i prijeći prvu razinu.

58.ep, četvrtak 28. veljače

Posljednjih 20 natjecateljica pokušat će prijeći prvu razinu. Na prošlim turnirima, superskok bio je preteška zapreka za sve. No danas nijedna neće pasti na tome i 11 hrabrih natjecateljica doći će do izazova druge razine

59.ep, petak 1. ožujka

Danas će se jedanaest natjecateljica suočiti s trećom razinom na kojoj imaju samo 90 sekunda da svladaju supertrezor, zloglasno brdo domina i viseći most. One koje uspiju u tome idu na posljednju razinu na kojoj će pokušati osvojiti toranj koji se nazire u daljini.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju