Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

50.ep, ponedjeljak 18. veljače

Još 50 natjecatelja kreće na prvu razinu. Neke će kiša stajati, a drugi jednostavno nisu dovoljno spremni. Na kraju samo su četvorica uspjela prijeći razinu i idu dalje. Njima će se pridružiti trampolinist Daisuke Nakata i maneken Shoei.

51.ep, utorak 19. veljače

Šest natjecatelja uspješno je prešlo prvu razinu. Iako su se vatrogasac Toshihiro Takeda i akcijska zvijezda Kane Kosugi već prije suočili s drugom razinom, preostalim je natjecateljima to potpuno novo iskustvo. Na drugoj razini imat će sto sekunda da prođu kroz labirint lanaca, pomičnih podova i padajućih zidova. Oni koji je uspiju prijeći prelaze na treću razinu.

52.ep, srijeda 20. veljače

Na redu su nindža ratnice. Poznate zapreke planine Midoriyame sad su promijenjene kako bi testirale snagu ženskih kandidata. Dok se tradicionalne zapreke usredotočuju na snagu i izdržljivost, nindža ratnice suočit će se s izazovima koji iziskuju nevjerojatnu ravnotežu, brzinu i spretnost. Sto se sportašica iz cijelog svijeta okupilo na ovom turniru. Različitih su profesija, od srednjoškolki do sumo-hrvačica, no njihov je cilj isti: konačna pobjeda.

53.ep, četvrtak 21. veljače

Novih se 50 sportaša okupilo u podnožju planine Midoriyame sa željom da prođe sve razine. No svi su natjecatelji pali već na prvoj. Samo je njih dvoje uspjelo doći do druge razine, no na nemilosrdnom superskoku oboje će završiti u vodi.

54.ep, petak 22. veljače

75 natjecateljica pokušalo je prijeći prvu razinu, no njih 74 palo je u vodu, zajedno sa svojim snovima o konačnoj pobjedi. Prva razina zahtijeva besprijekornu ravnotežu i najmanja pogreška može upropastiti šanse. Unatoč malim izgledima jedna će natjecateljica uspjeti. Dok se ona odmara za drugu razinu, ostalih 25 natjecateljica priprema se za prvu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju