Prošli je put 40 natjecatelja dalo sve od sebe, no samo je jedan uspio preživjeti prvu razinu...

92.ep - 17. kolovoza

Prošli je put 40 natjecatelja dalo sve od sebe, no samo je jedan uspio preživjeti prvu razinu. Svi su se trudili, no svi su osim jednog izgubili. Alpinist Lee Yen Chi vratio je nadu došavši do kraja. U ovoj epizodi njih 40 pokušat će isto, uključujući najbolje natjecatelje iz Japana i Amerike, kao i neke od najboljih zvijezda turnira.

93.ep - 18. kolovoza

U prošloj epizodi 40 natjecatelja pokušalo je svladati teške zapreke. Dok je za mnoge to bio preveliki zalogaj, uključujući Shinga Yamamota, tri nevjerojatna natjecatelja uspjela su preživjeti. Bivši trampolinist Daisuke Nakata, trkač Brian Orosco i zvijezda turnira Bunpei Shiratori. Svi su oni uspjeli izboriti drugu razinu. No u ovoj epizodi, preostalih 20 pokušat će prijeći prvu razinu. Među njima su zvijezde turnira Toshihiro Takeda, Katsumi Yamada i Makoto Nagano. Pridružit će im se Amerikanac Levi Meeuwenberg.


94.ep - 19. kolovoza

Prva je razina bila preteška za gotovo sve natjecatelje. No devet dojmljivih muškaraca preživjelo ju je i pripremaju se za drugu razinu. Među finalistima nalaze se poznata lica. Zvijezde turnira poput Bunpeia Shiratoria, Tishihira Takede i legende Nakota Nagana odlučne su u namjeri da zauzmu prvo mjesto u borbi protiv najljućih protivnika. Pridružit će im se međunarodne zvijezde uključujući Tajvanca Yena Chia i Amerikanca Levia Meeuwenberga. Druga je razina osmišljena tako da testira brzinu i snagu, a natjecatelji će morati proći jednu od najgorih zapreka na turniru.


95.ep - 20. kolovoza

U posljednjoj epizodi, oni koji su preživjeli prvu razinu pripremili su se za drugu koja je bila preteška za većinu njih, uključujući srebrnog Olimpijca Tomohira Matsunage i Amerikanca Levia Meeuwenberga. Zvijezda Bunpei Shiratori također nije uspio proći dalje. No tri su natjecatelja preživjela i sad će se suočiti s teškom trećom razinom. Ništa nije zahtjevnije od litice koja je sada još viša i teža. Natjecatelji misle da im je ta litica mjesto spoticanja, no ne znaju da ih iza toga čeka još nešto gore.


96.ep - 21. kolovoza

Sto se natjecatelja okupilo kako bi pokušalo svladati četiri gotovo nesavladive razine koje dijele startnu poziciju od konačne pobjede. Vratile su se zvijezde turnira, a pridružit će im se mladi sportaši željni pobjede. Prva razina zahtjeva brzinu i spretnost, a uključuje dvije nove i teške zapreke. Na drugoj i trećoj razini natjecatelje očekuje još iznenađenja te će morati pokazati nevjerojatnu snagu i izdržljivost. Na posljednjoj razini morat će se popeti na toranj koji se uzdiže nad poligonom. Hoće li tko obilježiti povijest i dostići konačnu pobjedu, vidjet ćemo.


97.ep - 22. kolovoza

Prošli se put 40 natjecatelja suočilo s poligonom, no pobjednika nema. Svi do zadnjeg izgubili su na prvoj razini. Danas će je pokušati prijeći 30 novih natjecatelja, uključujući skupinu mladih natjecatelja koji su se istaknuli na preliminarnim natjecanjima u Japanu i Americi.

 

 

98.ep - 23. kolovoza

U posljednjoj epizodi novih 30 natjecatelja pokušalo je proći prvu razinu, no bezuspješno. Tog su dana jedino dvije nove zvijezde dostigle uspjeh. Yuji Urushihara i Hitoshi Kanno kvalificirali su se i trenutno su jedini natjecatelji koji su prošli prvu razinu. U ovoj epizodi novih 20 natjecatelja dobit će priliku da svladaju prvu razinu. Među njima je favorit i zvijezda turnira Toshihiro Takeda.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju